KILIÇDAROĞLU`NDAN AÇIKLAMA

KILIÇDAROĞLU`NDAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul`da partisinin İstanbul İl Binası`nda il yönetici ve milletvekilleri ile bayramlaştı. Kılıçdaroğlu ardından il binasının bulunduğu sokakta seçim otobüsü üstünden vatandaşlara seslendi

Vatandaşlarla da tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Bizim bir görevimiz var. Bu ülkenin vatanseverleri olarak görevimiz var. Biz Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Biz güzel ülkemizde gelişmiş ülkelerin standartlarını taşıyan bir demokrasiyi de bir demokrasi kültürünü bu ülkeye getirmek zorundayız. Bu amacın gerçekleşmesinde en büyük katkıyı sizler vereceksiniz. Birlikte yapacağız bunu. Demokrasiye ulaşmak kolay bir olay değildir. Demokrasiyi savunmak kolay bir olay değildir. Demokrasi için mücadele etmekte kolay bir olay değildir. Yeri geldiğinde demokrasi için mücadele edenler bedel ödemişlerdir. Ama bizler çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakacaksak, huzur içinde yaşayacağımız bir Türkiye bırakacaksak, bütün dünya da `Türkiye`de demokrasi var ve demokrasi mücadelesi var` dedirteceksek birlikte çalışmak zorundayız" dedi.Kılıçdaroğlu, "Benim sözüm sadece Cumhuriyet Halk Partisi`ne oy veren vatandaşlara değil. Demokrasi bizim gibi düşünmeyen farklı düşünen herkes için geçerlidir. Ben nasıl onların düşüncelerine saygı göstereceksem, onun da düşüncelerini özgürce ifade edebileceği bir rejimi savunuyorsam, o da benim için aynı şeyleri düşünmelidir. O nedenle 23`ünde sandığa gideceğiz. Demokrasi için, güzel bir Türkiye için, çok güzel şeylerin olması için birlikte sandığa gideceğiz. Benim sözüm özellikle geçen seçimlerde Ekrem Bey`e oy vermeyen vatandaşlarıma. Bakınız bir Ramazan ayını geçirdik. Manevi duygularımızın en yoğun olarak yaşandığı ay. Hepimiz o ayda haktan söz ederiz, hukuktan söz ederiz. Adaletten söz ederiz. `Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır` deriz. Madem böyle düşünüyoruz, madem bu anlayış Türkiye`nin bütün katmanlarında yerini alıyor o zaman haksızlığa uğrayan, mazbatası teslim edildikten sonra odada düzenlenen kumpaslarla  bir haksızlık yapılıp Ekrem Bey`in mazbatası tekrar elinden alınıyorsa artık bu milletin biz bu haksızlığa `dur` demek istiyoruz. Ayın 23 sandığa gideceksiniz. Elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.