EŞREF KOLÇAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EŞREF KOLÇAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yeşilçam`ın unutulmaz sanatçısı Eşref Kolçak, yakınlarının ve sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.    Kaynak: Usta Sanatçı Eşref Kolçak, son yolculuğuna uğurlandı

azar akşamı tedavi gördüğü Gemlik Devlet Hastanesinde 92 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Eşref Kolçak, yüzlerce sevenin katılımıyla Gemlik Merkez Camii`nde kılınan namazın ardından Gemlik İlçe Mezarlığı`na defnedildi. Usta sanatçıyı son yolculuğunda sanatçı dostları; Hülya Koçyiğit, Nuri Alço, Berhan Şimşek, Türker İnanoğlu ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Kolçak`ın ardından konuşan sanatçı dostları, ?Türk sineması önemli ve çok büyük bir değerini kaybetti. Eşref Bey sinema aşığıydı. Hep sahnede ölmek istediğini söylerdi. Çok üzgünüz? dediler. 

30 YILDIR GEMLİK`TE YAŞIYORDU...

30 yıldır Gemlik`te yaşayan usta sanatçı yaklaşık 3 ay önce ciğerlerinden geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Çekirge Devlet Hastanesi`nde tedavi gördü. Daha sonra taburcu edilen Kolçak, eve geldikten 5 gün sonra tekrar rahatsızlanıp Gemlik Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada 1 aydır tedavi gören usta sanatçı çoklu organ yetmezliğinden vefat etti.
Gemlik İlçe Mezarlığı`nda eşi Özcan Kolçak ve oğlu Harun Kolçak`ın yanına defnedilen Eşref Kolçak`ın hazırlattığı mezar taşına, `Sinema gelecek kuşaklara yazılmış canlı mektuplardır` yazdırması dikkat çekti. 



Anahtar Kelimeler:

Bursa’da trafik düzenlemesi

"Künhü'l-Ahbar" adlı eserin tanıtımı yapıldı

Kocaeli'deki bu hizmet Avrupa’da yok

Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı

Başkan Çalık’dan sosyal belediyeciliğe vurgu

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

Harbiye Açık Hava'da sonbahar yıldızları

Üsküdar Üniversitesi’nden, Nöro-Teknoloji alanında küresel ortaklık!

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi yenileniyor

Yüksel Ercan, Keçiören belediyesine basın danışmanı oldu

Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?

Bursa Cumhuriyet Caddesi’ne yeni eczane

İstanbul Bakırköy can dostlarının yanında

Kaybolmaya yüz tutan mektup geleneği yeniden canlanıyor

Erdoğan’dan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası mesajı