SİYASET

SİYASET Haberleri

AK PARTİ`DEN KINAMA

AK PARTİ`DEN KINAMA

Son dakika... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`na yapılan saldırı girişiminin ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu?na geçmiş olsun diyoruz" ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM: GÜN AYRIŞMA GÜNÜ DEĞİL

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binali Yıldırım ise, "Sayın Kılıçdaroğlu`na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gün ayrışma günü değildir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Çubuk ilçesinde kılınan şehit cenazenin namazı sonrasında uğradığı saldırıyı kınadı.

Kurtulmuş, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Yüreğimizi yakan şehitlerimizin acısı hepimizin ortak hüznüdür. Millet olarak hem teröre karşı dik duruşumuzu hem de sağduyulu ve vakur tavrımızı her koşulda korumalıyız. Sayın Kılıçdaroğlu`na karşı gerçekleştirilen müessif saldırı son derece üzüntü vericidir ve asla kabul edilemez." ifadelerine yer verdi.

KARAMOLLAOĞLU: BÜTÜN MİLLETİMİZİ ÜZMÜŞTÜR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasını kınadı.

Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehit cenazesine katıldığı sırada saldırıya uğrayan Sayın Kılıçdaroğlu`na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanın kucaklaşmaya çağırdığı bir dönemde bu saldırının yaşanması bütün milletimizi üzmüştür. Ayrışma ve kamplaşma ancak ülkemize zarar verir. Biz birlikte Türkiye`yiz, farklılıklarımızla bir arada yaşayarak güçlü olabiliriz. " ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na yapılan saldırıyı kınadı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu?na geçmiş olsun diyoruz. Hukuk dışına çıkmaya kimsenin hakkı yoktur. Şiddet bir hak arama ya da protesto yolu değildir. Sorumlular açığa çıkarılacak ve gereken yasal işlem yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na yönelik menfur saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddetin hiçbir türünün demokratik siyasete gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

BAKAN SOYLU: SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğluna yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini ve tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise "Bunu yapanların bir provokasyon içerisinde olduklarını düşünüyorum. Arkasındaki planlamanın da ortaya çıkarılması gerektiği kanaatindeyim."dedi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

BURSA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI

SELÇUK FIRAT BURSA'DA SEÇİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Türkoğlu Bakanın davetinde

EKİP HABER TÜRKİYE BÖLGE MÜDÜRÜ TÜRKOĞLU' DA KATILIM SAĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afyonkarahisar'da çok net mesaj: 2023 zafer yılı olacak

AK PARTİ'Lİ İLERİ HAKİKATEN BİR SIÇRAMA DÖNEMİNDEYİZ

Erdoğan: 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözeceğiz..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce`ye 5 ay hapis cezası verildi

Area Başkanı Murat Karan paylaştı! CHP, girdiği iki tartışma sonucu anketlerde zirve yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu park açılışında tüm CHP`li belediye başkanlarına verdiği talimatı paylaştı: Pozitif ayrımcılık yapın

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan dikkat çeken aşı mesajı: Asla zorlayıcılığa başvurmak istemiyoruz ancak imkanını değerlendirmek şarttır

BBP Genel Başkanı Destici`den gündem değerlendirmesi

AK Partili Tayyar`dan dar bölge tespiti: Cumhur İttifakı 400 vekil çıkarabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Belediyeler yakın markaja alınacak

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz: Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı ile görüştüm, kızdım bağırdım