Tarih: 23.03.2019 07:05

MİLLİ GURUR

Facebook Twitter Linked-in

BURAK YILMAZ: ÇOK MUTLUYUZ

A Milli Takımımızın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu`nda Arnavutluk`u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maç sonrası Türkiye`nin ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. "Çok mutluyuz" diyen golcü oyuncu, "3 puanla başlamak önemliydi. 6 puan yaparsak güvenimiz yerine gelir. Fransa maçına daha güvenli çıkarız. Çok iyi başladık. Çok şükürler olsun." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU: BU MAÇLARI KAZANMAK LAZIM

Milli Takım`ın tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Arnavutluk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bu tür maçların önemine değinen Emre Belözoğlu "Geçmişte ne yazık ki turnuvalara, böyle maçları kazanamayarak gidemedik. O yüzden çok önemliydi. Elimizden geldiğince hocalarımızla, arkadaşlarımızı bu yönde motive etmek istedik. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu turnuvalara gitmek için böyle maçları kazanmak lazım. 2 maçta 6 puan hedeflemiştik. Moldova maçını seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. Bugün oğlumun doğum günüydü. Ona da küçük bir doğum günü hediyesi vermiş oldum. Önümüzde 3 gün var, oturup konuşacağız doktorlarımızla ve hocalarımızla. Ben olmasam da Eskişehir`de kazanacağız" ifadelerini kullandı.

MERİH DEMİRAL: HER ÇOCUĞUN HAYALİDİR

Milli takımda ilk 11`de oynadığı ilk maç olduğunu söyleyen Merih Demiral, "Bana bu şansı verdiği için Şenol Güneş`e çok teşekkür ediyorum. İlk 11`de oynadığım maçta galibiyet almak benim için gurur verici. Her çocuğun hayalidir A Milli Takım formasını giymek. Ben de bu hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Maç için de yorum yapan Merih, "Allah`a şükürler olsun ki kazandık. Moldova maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —