MÜTEHAHİTİ VURUP İNTİHAR ETMEYE KALKTI

MÜTEHAHİTİ VURUP İNTİHAR ETMEYE KALKTI

Konya`da inşaat firmasına ateş açıp müteahhidi tabancayla sol kolundan vurduktan sonra silahı başına dayayıp intihara kalkışan kişi ikna edilip gözaltına alındı.

Konya`nın merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Vezirhan Sokak`ta saat 11.00 sıralarında Menderes F. (57) arsa meselesi nedeniyle aralarında husumetli olduğu öne sürülen müteahhit Ali Akyol`un (57) sahibi olduğu inşaat firmasının önüne gelip, tabancayla içeriye doğru 2 el ateş etti. Bu sırada içeride oturan Akyol, kolundan hafif yaralandı.

Menderes F., ardından tabancayı başına dayayıp, intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

``EVİM YOK, EŞİM YOK, BEN NE YAPACAĞIM?"

Çelik yeleklerini giyen polisler Menderes F.`yi ikna etmek için çalışma başlattı. Menderes F., polisin yoğun çabası sonucu bir süre sonra eylemine son verip polise teslim oldu. Menderes F. polislere, ``30 yıllık eşim evden gitti. Evim yok, eşim yok, ben ne yapacağım?" dedi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ali Akyol hastaneye kaldırılırken, Menderes F. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.