YILDIZ İSİM GALATASARAY`DA

YILDIZ İSİM GALATASARAY`DA

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, Garry Rodrigues`i transfer ettiğini resmen açıkladı. Yıldız oyuncu yayınladığı bir mesajla Galatasaray taraftarına veda etti.

Galatasaray`ın yıldızı Garry Rodrigues, Al Ittihad`a resmen transfer oldu. Suudi Arabistan ekibi, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu kadrosuna kattığını Twitter hesabından yayımladığı bir video ile duyurdu. Rodrigues de yayımladığı bir mesajla Sarı-Kırmızılı taraftarlara veda etti. Yetenekli oyuncu, "Çocukluk hayallerimi gerçekleştirmek için bana bu şansı yaratan Galatasaray kulübüne yürekten teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

BONSERVİS BEDELİ VE ÖZEL MADDE!

Rodrigues`in bonservis bedeli de belli oldu. Galatasaray Kulübü`nden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues`in transferi konusunda Al Ittihad Football Club ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Al Ittihad Football Club, Şirketimize 10 milyon 250 bin dolar transfer bedeli ödeyecektir" denildi. Öte yandan iki kulüp arasında yapılan sözleşmede Rodrigues`in Al Ittihad tarafından 10 milyon dolar üzerinde bir bedelde satılması halinde yüzde 20`lik bölümün Galatasaray`a ödeneceği belirtildi.

Aslan, Garry Rodrigues`i transfer ettiği PAOK`la olan anlaşmasına göre, 10 milyon 250 bin Euro`nun da yüzde 20`sini Yunan ekibine ödeyecek. Böylece Sarı-Kırmızılılar`ın kasasına 8 milyon dolar kadar bir rakam girecek.



Anahtar Kelimeler:

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Ankara Offroada hazır

Beylikdüzü Air Power Athletics sporunun tarihine geçti

 Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar’dan gösteri maçı

Başkent EDAŞ Spor Kulübü türk futboluna oyuncu yetiştiriyor

Keşanspor kongresi için kim ne dedi?

Başkentliler güne sporla başlıyor

Bakan Bak'tan milli yüzücü Sakçı'ya tebrik

Fenerbahçe sağlık kontrolünden geçti

Keşan Genç Ordu’nun 2 oyuncusu Galatasaray yolunda

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları badmintonu öneriyor

İstanbul'da Kürek Yarışması'nda 'Mavi Vatan Kalesi' kostüm birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'A Milli'lere tebrik telefonu

Bizim Çocuklar galibiyetle başladılar

Geleceğin atletleri Türkiye finallerinde yarıştı