TEM`DE Kİ SALDIRININ ARKASINDAN ONLAR ÇIKTI

TEM`DE Kİ SALDIRININ ARKASINDAN ONLAR ÇIKTI

İstanbul Beykoz`da yapılan organize suç örgütü operasyonunda TEM Otoyolu`nda düzenledikleri silahlı saldırıda 2 kişiyi yaraladığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin Emrah Sever grubu ile husumeti bulunan Volkan Reçber liderl

Çağlayan`da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde geçtiğimiz yıl 21 Eylül`de `Arap Emrah` olarak bilinen Emrah Sever ve Volkan Reçber`in liderliğindeki gruplar arasında çıkan çatışma sonrası grupların birbirine yönelik saldırılarıyla devam ediyor.

Sever grubu Sultangazi`de 16 Aralık pazar günü Volkan Reçber`in akrabası Erhan Çiçek`e yönelik silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda olayla ilgisi bulunamayan bir torna atölyesinde çalışan 47 yaşındaki Bülent Panti hayatını kaybetti.

Çağlayan`da bulunan İstanbul Adalet Sarayı`nda 17 Aralık pazartesi günü ise Reçber ve Sever grubunun duruşması sonrası Volkan Reçber grubunda bulunan bazı kişiler Sever grubundan Çağdaş G., Mustafa T. ve Çetin A.`nın otomobilini takip etmeye başladı.

TEM OTOYOLU OTOMOBİLE ATEŞ AÇILDI

Saat 17.00 sıralarında TEM Otoyolu Eyüpsultan Finanskent mevkiinde Çağdaş G., Mustafa T. ve Çetin A.`nın otomobiline yanlarında harekat eden başka bir otomobilden ateş açıldı. Otomobile yaklaşık 20 kurşun isabet etti. Otomobilde bulunan Mustafa T. sırtından 2 kurşunla vurularak ağır yaralı, Çağdaş G. ise sol bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Mustafa T. ve Çağdaş G. kendi imkanlarıyla Gaziosmanpaşa`da bulunan özel bir hastaneye giderek tedavi altına alındı. Mustafa T. ve Çağdaş G.`nin hastanedeki tedavileri devam ediyor.