Tarih: 11.12.2018 13:42

YILIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ara transfer döneminde en az bir santraforu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, İsviçreli golcü Josip Drmic`in transferinde büyük aşama kaydetti. Borussia Mönchengladbach?da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euroluk bir teklif yapan Sarı-Kırmızılı yönetim Alman ekibiyle anlaşma noktasına geldi.

Mönchengladbach?da Alassane Plea`nın arkasında kalan ve ligin ilk yarısını yedek kulübesinde geçiren golcü futbolcu ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Galatasaray`ın teklifini sıcak bakan Drmic`in alacağı yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanırsa devre arasında imzalar atılacak.

Mönchengladbach`a 10 milyon euroya gitmişti

İsviçre`nin Zürih takımında parlayan Drmic ilk transferini 2.2 milyon euro karşılığında Bundesliga ekiplerinden Nürnberg`e yaptı. Daha sonra 6.8 milyon euro bedelle gittiği Bayer Leverkusen`de adını Avrupa piyasasına duyuran İsviçreli golcü kariyerine Borussia Mönchengladbach`da devam ediyor. Mönchengladbach 10 milyon euroya kadrosuna kattığı Drmic`i geçtiğimiz sezon yine Bundesliga ekiplerinden Hamburg`a kiralamıştı.

İsviçre Milli Takımı`nın formasını 32 kez giyen yıldız futbolcunun milli formayla 10 golü bulunuyor. Drmic son olarak İsviçre Milli Takımı`yla 2018 Dünya Kupası`nda boy göstermişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —