Tarih: 03.09.2018 10:43

Adana`da portakal bahçesinde bulunan cesetin cinayet nedeni kan dondurdu.

Facebook Twitter Linked-in

Olay, 31 Ağustos günü, Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi`nde meydana geldi. Necdet Geçgel, sabah saatlerinde portakal ağaçlarını sulamak için bahçesine gitti. Elindeki kürekle suyun taşmaması için ağacın gövdesinin çevresine bent oluşturmaya çalışan Geçgel, toprağa gömülü cesetle karşılaştı..

ADANA`DA PORTAKAL BAHÇESİNDE BULUNAN CESETİN CİNAYET NEDENİ KAN DONDURDU

 

Geçgel`in ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sadece parmakları görülen ceset, olay yeri inceleme ekiplerince çıkarıldı. Olayın ardından araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü`ne bağlı Cinayet Büro ekipleri, portakal bahçesi çevresinde geniş kapsamlı inceleme yaptı. Çevreyi didik didik arayan ekipler, Çatalan yolu üzerine bırakılan taksiyi tespit etti. Ekipler, ayrıca Gülbahar`ın yakın çevresini de mercek altına aldı.

HESAP YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Polis, Ünal Gülbahar`ın, son olarak 29 Temmuz günü arkadaşı Hüseyin Ay`la (32) eğlenmek için bara gittiğini öğrendi. Ay`ın çeşitli suçlardan 6 sabıkası olduğunu belirleyen ekipler, araştırmayı genişletti. Cinayet dedektifleri, olay günü Ünal Gülbahar`ın, hesap yüzünden çıkan tartışmada Hüseyin Ay`ı dövdüğünü, Ay`ın ise kardeşi Erhan Ay ve eniştesi Burhan Ünlü`yü aradığı tespit edildi.

.

TABANCAYI YANGIN MERDİVENİNE SAKLAMIŞLAR

Polis, 3 kişinin Gülbahar`ı bularak, portakal bahçesine getirip, dövdükten sonra başından silahla vurarak, öldürdüğünü belirledi. Gülbahar`ı öldürdükten sonra geldikleri taksiyi terk eden 3 kişinin, kullandıkları tabancayı da poşete sarıp, oturdukları evin yangın merdiveninde sakladığı saptandı

.

KOCAELİ`NDEKİ DAĞ EVİNDE YAKALANDILAR

Tüm bu detayları öğrenen ekipler, 3 kişiyi yakalamak için harekete geçti. Erhan Ay (26) ve Burhan Ünlü`nün (28) Kocaeli`ndeki dağ evine kaçtığını öğrenen polis, operasyon düzenledi. Ay ve Ünlü, saklandıkları yerde yakalanıp, `ya getirildi. Erhan Ay`ın çeşitli suçlardan 7 sabıkasının olduğu, Burhan Ünlü`nün ise 11 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Hüseyin Ay ise düzenlenen operasyonla Adana`da yakalandı. Emniyette sorguları tamamlanan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

.

.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —