Alaçatı`da tatilcileri kızdıran uygulama

Alaçatı`da tatilcileri kızdıran uygulama

Alaçatı`da tatilcileri kızdıran uygulama

Alaçatı`da bir restoranda yaşanan geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay herkesi şaşırttı. Mekana eğlenmeye giden sekiz kişi, gecenin sonunda adisyonda kişi başına 50 liralık `Müzik ücreti` parasını yazısını gördü. Mekanlarda zaten müzik eşliğinde eğlenen tatilciler, `Çaldığınız müziğe de mi para ödeyeceğiz? Ayıptır, yazıktır` deseler de iki saat dinledikleri müzik için toplamda 400 lira ödemek zorunda kaldılar

Alaçatı

İzmir`in Çeşme ilçesi Alaçatı beldesinde işletmeler adisyonlarında `Pes` dedirtecek uygulamalara yöneliyor. Eğlence mekanları ve restoranların `müzik ücreti` adı altında tatilcilerden para aldığı iddia ediliyor.

Yeni Asır`ın haberine göre, Alaçatı`da bir restoranda yaşanan geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay herkesi şaşırttı. Mekana eğlenmeye giden sekiz kişi, gecenin sonunda adisyonda kişi başına 50 liralık `Müzik ücreti` parasını yazısını gördü. Mekanlarda zaten müzik eşliğinde eğlenen tatilciler, `Çaldığınız müziğe de mi para ödeyeceğiz? Ayıptır, yazıktır` deseler de iki saat dinledikleri müzik için toplamda 400 lira ödemek zorunda kaldılar.

"FIRSATÇILIK BU"

Öfkeli tatilciler, bu yöntemle para kazanmanın Çeşme turizmine büyük darbe vuracağını söyleyerek, `Zaten otellerde oda fiyatları çok yüksek. Bazı restoranlardaki menüler de el yakıyor. Adisyona müzik ücreti yansıtılması bardağı taşıran son damla oldu artık. Fırsatçı zihniyetle Çeşme turizmde sınıfta kalır, kimse gitmez` dediler.