Dini nikahlı eşini boğarak öldürdü

Dini nikahlı eşini boğarak öldürdü

Dini nikahlı eşini boğarak öldürdü

Güneş Karaçuban ve Sabri B. çifti 2 çocuklarıyla birlikte 3 katlı binanın bodrum katında yaşıyordu. Sabri B. sabah saatlerinde ablasını arayarak Güneş Karaçuban`ı öldürdüğünü söyledi. Yakınları eve geldiklerinde Güneş Karaçuban`ın cansız bedeni ile karşılaştı. Karabuçan`ın çocukları ise annelerinin başında beklerken bulundu

Üsküdar

Üsküdar`da dini nikahla yaşadığı kadını öldüren kişi kayıplara karıştı.

DHA`nın haberine göre, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi`ndeki olay bu sabah saatlerinde meydana geldi. 32 yaşındaki Güneş Karaçuban ve 52 yaşındaki Sabri B. çifti 2 çocuklarıyla birlikte 3 katlı binanın bodrum katında yaşıyordu. Sabri B. sabah saatlerinde ablasını arayarak Güneş Karaçuban`ı öldürdüğünü söyledi. Yakınları eve geldiklerinde Güneş Karaçuban`ın cansız bedeni ile karşılaştı. Karabuçan`ın çocukları ise annelerinin başında beklerken bulundu. Cinayet anında 10 yıldır birlikte olduğu öğrenilen çiftin 8 ve 9 yaşındaki 2 erkek çocuğunun yan odada uyuduğu belirtildi.

Yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerin incelemesinin ardından Karaçuban`ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Cenazenin evden çıkartılması sırasında kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Genç kadını boğarak öldürdüğü belirtilen Sabri B.`yi arama çalışmaları sürüyor.