Tarih: 11.07.2018 14:25

Son dakika: Ünlü rapçi Ezhel`e yine uyuşturucu özendirme davası

Facebook Twitter Linked-in

Son dakika: Ünlü rapçi Ezhel`e yine uyuşturucu özendirme davası

Son dakika... `Ezhel` adıyla tanınan ve ?uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme? suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada beraat eden ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu hakkında yeni bir dava açıldı. Ezhel`in yine aynı suçtan 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ünlü rapçi Ezhel kısa süre önce beraat etmişti

`Ezhel` adıyla tanınan ünlü rapçi Serkan İpekçioğlu hakkında ?uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme? suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle geçtiğimiz aylarda dava açıldı. Mahkeme ise Sercan İpekçioğlu`nun suç işleme kastıyla hareket etmediğin anlaşıldığını belirterek beraatına karar verdi. Beraat kararının ardından Ezhel hakkında yeni bir dava daha açıldı.

EVİNDE ARAMA YAPILDI, KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Habertürk`ten Arzu Kaya`nın haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı`nca hazırlanan iddianamede, ülke genelinde uyuşturucu madde kullanımını özendirme ile ilgili sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlardan hareketle Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı`nca rapor düzenlendiği belirtildi. Ezhel`in internet üzerinden yayınlanan şarkılarında uyuşturucuyu özendirdiği tespiti yapıldığı kaydedildi. `Şehrimin tadı`, `küvet` ve `alo` isimli şarkılarında uyuşturucu maddeyi özendirdiği vurgulanan iddianamede, İpekçioğlu`nun evinde aramalar yapıldığı ve kan örneğinin de alındığı anlatıldı.

YENİDEN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiğinin açıkça anlaşıldığı belirtilen iddianamede Sercan İpekçioğlu`nun ?uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme? suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi talep edildi. İpekçioğlu`nun yargılanmasına 6 Kasım 2018 günü Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi`nde başlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —