Eylül`ü öldürüp, amcasının evine giderek karnını doyurmuş

Eylül`ü öldürüp, amcasının evine giderek karnını doyurmuş

Eylül`ü öldürüp, amcasının evine giderek karnını doyurmuş

Eylül`ü katleden cani bunu da yapmış! Ankara`nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi`nde kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara`yı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Uğur Koçyiğit`in, olay günü küçük kızın amcası Ahmet Yağlıkara`nın evine giderek kendisine atıştırmalık bir şeyler hazırlanmasını istediği, oturup soğukkanlılıkla yediği ortaya çıktı.

eylül

Polatlı`da kaybolduktan bir hafta sonra, cansız bedeni elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan Eylül Yağlıkara`nın ailesi, kızlarının yasını tutuyor. Bir süre köyden ayrılmama kararı alan aile, gelen taziyeleri kabul ederken, olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkıyor.

DHA`nın haberine göre, Eylül Yağlıkara`yı öldürdüğü iddiasıyla annesi ile birlikte tutuklanan Uğur Koçyiğit`in, olay günü, cinayeti işledikten sonra önce Eylül`ün amcası Ahmet Yağlıkara`nın evine gittiği belirtildi. Amca Yağlıkara´ya karnının acıktığını ve atıştırmalık kahvaltı türü bir şey hazırlamasını isteyen Uğur Koçyiğit`in, getirilen yiyecekleri soğukkanlılıkla tükettiği ifade edildi.

Ahmet Yağlıkara´nın evindeyken Eylül´ün kaybolduğu haberinin geldiği, Uğur Koçyiğit`in de aileyle birlikte arama çalışmalarına katıldığı bildirildi. Uğur Koçyiğit`in kendilerine komşu olan Yağlıkara ailesinin zaman zaman evlerine giderek yemek yediği kaydedildi.

Sincan Cezaevi`nde 13 gündür tutuklu bulunan Uğur Koçyiğit`in, halen tüm soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi.