Tarih: 03.07.2018 17:24

Kayıp Ecrin`in babası: Kendi acımızı unuttuk, Leyla ve Eylül`e ağlıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Kayıp Ecrin`in babası: Kendi acımızı unuttuk, Leyla ve Eylül`e ağlıyoruz

Türkiye, kaybolduktan sonra cansız bedenleri bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ve 4 yaşındaki Leyla Aydemir için gözyaşı dökerken, Mardin`de 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç`un babası Bekir Tunç da "Biz kendi acımızı unuttuk, Leyla ve Eylül`e ağlıyoruz" dedi.

Onlar da 3 yıldır kızlarından haber alamıyor

Mardin`in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde, 14 Haziran 2015`te "Bakkala gidiyorum" deyip evden ayrılan Ecrin Tunç`tan o günden sonra bir daha haber alınamadı. Ecrin`in bulunması için kaybolduğu dönemde bölgede helikopter desteğiyle aramalar yapıldı, ancak bir sonuç alınamadı.

Ecrin`in babası Bekir Tunç, Ankara Polatlı`da kaybolduktan sonra ölü bulunan Eylül Yağlıkara ve Ağrı`da dün cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir ile ilgili haberlerini izlerken kahrolduklarını söyledi. Kendi kızı Ecrin`in kaybolmasının üzerinden 3 yıl geçtiğini ancak bir haber alamadıklarını söyleyen baba Tunç, "Kendi acımızı unuttuk, Eylül ve Leyla`ya ağlıyoruz. İki gündür yemek yiyemiyoruz. Allah bunu yaşayan ailelere sabır versin. Çok zor bir durum. Biz yaşananları izlerken kendi acımızı unuttuk. Bir Allah`ımız ve devletimiz var. Devletimizden yardım bekliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok, elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz" diye konuştu.

ECRİN NASIL KAYBOLDU?

DHA`nın haberine göre, Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyü nüfusuna kayıtlı, Gölcük Mahallesi`nde oturan Bekir ve Nursel Tunç`un 3 çocuğundan Ecrin Tunç, 14 Haziran 2015`te gittikleri Harmanlı köyünde, "Bakkala gidiyorum" diyerek evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Köydeki aramalardan sonuç alınamayınca olayın güvenlik birimlerine bildirilmesi üzerine AFAD ekipleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi`nden arama kurtarma ekipleri, jandarma ve güvenlik korucuları da arama çalışması yapmış ama sonuç alamamıştı. Bölgede bir helikopter desteği ile de aramalar yapılmış ancak Ecrin`in izine rastlanmamıştı. Son olarak köylülerden birinin Ecrin`i Çamyurt yönünden gelip Ziyaret yönüne devam eden gri veya sarı renklerde bir otomobilde gördüğünü söylemesi üzerine, Ecrin`in kaçırılma ihtimaline karşı aracın tespiti için mobese, güvenlik, PTS kamera kayıtları Cumhuriyet Savcılığı`nın yazılı talimatıyla temin edilerek incelenmeye alınmış, ancak ondan da bir sonuç çıkmamıştı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —