Trump`tan Portekizli lideri şaşırtan Cristiano Ronaldo sorusu

Trump`tan Portekizli lideri şaşırtan Cristiano Ronaldo sorusu

Trump`tan Portekizli lideri şaşırtan Cristiano Ronaldo sorusu

ABD Başkanı Donald Trump, Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa`yı Beyaz Saray`da konuk etti. Trump, Portekizli lidere Ronaldo`nun seçimlerde kendisine karşı yarışıp yarışmayacağını sordu

Donald Trump

ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz günlerde Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa`yı Oval Ofis`te konuk etti.

İki liderin kameralar önünde gerçekleştirdiği sohbete damga vuran isim ise Portekiz Milli Takımı`nın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo oldu.

Ronaldo`nun Dünya Kupası`nda gösterdiği performansla `dünyanın en iyi futbolcusu` övgülerini aldığını hatırlatan Trump, "Söyle bana, ne kadar iyi futbolcu? Etkilendin mi?" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası`nın dünya için başarı olduğunu belirten Portekizli lider ise Trump`a, "Çok etkilendim. O dünyanın en iyi futbolcusu." sözleriyle yanıt verdi.

İki lider arasındaki sohbet daha sonra futboldan politikaya doğru kaydı ancak konuşmanın baş aktörü yine Cristiano Ronaldo`ydu.

Küçük oğlu Barron`ın Ronald hakkındaki her şeyi bildiğini belirten Trump, Portekizli lidere, "Cristiano sana karşı başkanlık için yarışacak mı? Kazanamazdı. Kazanamayacağını biliyorsun" ifadelerini kullandı.

Trump`ın esprili sorusuna yanıt veren Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, "Size Portekiz`in ABD`den biraz farklı olduğunu söylemeliyim" şeklinde konuştu.