ERODĞAN VE İNCE GÖRÜŞMESİNDEN İLK AÇIKLAMA

ERODĞAN VE İNCE GÖRÜŞMESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce`nin görüşmesi sona erdi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay ile geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce`nin görüşmesi sona erdi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay ile geldi. İkili AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı.AK Parti Genel Merkezi`nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, çıkışta kısa bir açıklamada bulundu.

İnce, yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası "Sayın Genel Başkan`a ve AK Partiye başarılar diledik, sohbet ettik, dertleştik" dedi. İnce daha sonra soru almadan aracına binerek ayrıldı.Görüşmede yer alan ve İnce`yi uğurlayan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise "Sayın Cumhurbaşkanımız`la ile Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Muharrem İnce ve Grup Başkanvekili Engin Altay birlikte güzel bir sohbet ettiler. Birbirlerine başarılar dilediler. İkisi de Rizeliymiş, güzel bir sohbet oldu" diye konuştu.CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne Mitingi`nde, "Erdoğan ile bu akşam 21.00`de görüşeceğiz" ifadesini kullanmıştı.