Başbakan Yıldırım`dan Elitaş`ın ailesine başsağlığı telefonu

Başbakan Yıldırım`dan Elitaş`ın ailesine başsağlığı telefonu

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PYD/PKK  mensuplarınca Hatay`ın Kırıkhan ilçesine atılan havan mermisi sonucu hayatını  kaybeden TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş`ın ailesine baş sağlığı diledi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ`ın, Kırıkhan Devlet Hastanesi`nde  aileyi ziyareti sırasında telefonda aileyle görüşen Başbakan Yıldırım, "Allah  mekanını cennet etsin kardeşimizin. Acılarını paylaşıyoruz. Bu alçakların yanına  bırakmayacağız. Allah inancınızı, metanetinizi daim etsin. Ülkemizin birliği ve  teminatı için inşallah bu belaları defedeceğiz. Milletimize yönelen bu  saldırıları tamamen ortadan kaldıracağız. Allah sağlık sıhhat versin, başınız sağ  olsun. Tüm aile halkına selam ve saygılarımı iletiyorum." diye konuştu.

"Gerekirse ben de annesi de gideriz"

Acılı baba Bostan Elitaş da Başbakan Yıldırım`a teşekkür ederek,  "Sayın Başbakanım, benim 7 oğlum var. Gerekirse ben de annesi de gideriz." dedi.

Anne Emine Elitaş ise "O askerlere taş taşırım. Her zaman  arkanızdayız. Son nefesimize kadar arkanızdayız. Askerlerimizin, memleketimizin,  bayrağımızın peşindeyiz, bırakmayacağım. Ben de gideceğim. Sizin için ben pazarda  bile laf konuşturmadım. Konuşturmayacağım da ölene kadar." ifadelerini kullandı.

Ziyarette aileye başsağlığı dileklerini ileten Başbakan Yardımcısı  Akdağ, "Beni de götürün oğlum. Ekmek, pilav yaparım askerlerimize. Orada onlara  hizmet ederim." diyen anneye, "Sizin gibi anneler oldukça bu milletin sırtı yere  gelmez." diye karşılık verdi.

"Bu milletin sırtı yere gelmez"

Sınırın hemen yanı başına terör ordusunun yerleştirildiğine dikkati  çeken Akdağ, şöyle devam etti:

"Omuz omuza vereceğiz, kol kola gireceğiz, bu mücadeleyi yapıp  gideceğiz. Başka bir çaresi yok. Biz içeridekileri temizledik, onlar orada  yetiştirdi. Ama Allah`ın izniyle Türk milletinin gücü, kudreti bunları bertaraf  etmeye yetecek, hiç endişeniz olmasın. Hele başımızda böyle bir lider varken,  Allah`a şükürler olsun. Biz kefenlerimizi giyip yola çıkmışız. Milletçe bu  mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Bu milletin sırtı yere gelmez. İstemiyorlar,  Türk milletinin, Türkiye`nin kuvvetli olmasından rahatsızlar ama onlar rahatsız  diye biz kendi gücümüzü, kuvvetimizi yok edecek değiliz."

Daha sonra Akdağ, operasyonda yaralanan ve aynı hastanede tedavi gören  Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarına da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.



BURSA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI

SELÇUK FIRAT BURSA'DA SEÇİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Türkoğlu Bakanın davetinde

EKİP HABER TÜRKİYE BÖLGE MÜDÜRÜ TÜRKOĞLU' DA KATILIM SAĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afyonkarahisar'da çok net mesaj: 2023 zafer yılı olacak

AK PARTİ'Lİ İLERİ HAKİKATEN BİR SIÇRAMA DÖNEMİNDEYİZ

Erdoğan: 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözeceğiz..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce`ye 5 ay hapis cezası verildi

Area Başkanı Murat Karan paylaştı! CHP, girdiği iki tartışma sonucu anketlerde zirve yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu park açılışında tüm CHP`li belediye başkanlarına verdiği talimatı paylaştı: Pozitif ayrımcılık yapın

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan dikkat çeken aşı mesajı: Asla zorlayıcılığa başvurmak istemiyoruz ancak imkanını değerlendirmek şarttır

BBP Genel Başkanı Destici`den gündem değerlendirmesi

AK Partili Tayyar`dan dar bölge tespiti: Cumhur İttifakı 400 vekil çıkarabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Belediyeler yakın markaja alınacak

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz: Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı ile görüştüm, kızdım bağırdım