EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

Uludağ`da kar altında havuz keyfi

Uludağ`da kar altında havuz keyfi

Tatil için kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ`ı tercih edenler, açık havada kar altında havuza girmenin keyfini yaşıyor.

Kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı, sıcaklığın sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü, bin 865 metre yükseklikte yer alan "oteller bölgesi"nde,  gün boyunca kayak ve snowboard yapan, kar motoruyla gezintiye çıkan tatilciler,  pistlerin yanı başındaki sıcak havuzdan da yararlanıyor.

Bir otele ait 37 derece sıcaklıktaki suyla doldurulan havuza ilgi  gösteren tatilciler, soğuk hava ve kar altında farklı bir deneyimin tadına  varıyor.

"MÜŞTERİLER OLDUKÇA MEMNUN KALIYOR"

Otel Müdürü Murat Pınarcı, muhabirine yaptığı açıklamada, gün  içerisinde kayak ve snowboard yapan, kar motoruyla gezintiye çıkan tatilcilerin  genellikle akşam saatlerinde havuzu doldurduğunu söyledi. Uludağ`da buna benzer başka havuz olmadığını aktaran Pınarcı, şöyle  konuştu:

"Otel inşa edilirken havuzu da yaptırmıştık. Buna benzer projeler yurt  içi ve dışında vardı. Uludağ`da biz de yapmak istedik. Çok da güzel karşılandı,  müşteriler oldukça memnun kalıyor. Daha çok yerli turistleri ağırlıyoruz. Bunu  Arap misafirler takip ediyor. Ocak ayında Rusya`dan, Azerbaycan`dan, Belçika,  Almanya ve Fransa`dan da misafirleri ağırlıyoruz. Misafirler havuzdan çok memnun  kalıyorlar. Her yaştan insana hitap ediyor." Pınarcı, havuza hafta sonları daha fazla ilgi gösterildiğini dile  getirdi.

"İNANILMAZ GÜZEL BİR ŞEY"

Kırıkkale`den tatil için Uludağ`a gelen Şaban Özdemir de burayı ilk  kez tercih ettiğini söyledi.

Özdemir, "Kar biraz azdı ama şu an güzel bir kar yağışı var. Uludağ`a  daha önce de gelmiştik ama ilk defa karın altında havuza giriyoruz. Bu inanılmaz  bir şey. Böyle bir havuz beklemiyordum. Buraya gelmemiş insanlara da kesinlikle  tavsiye ederim. İnanılmaz güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Tatil için Ankara`dan gelen Mutlu Korkmaz da "Uludağ`a daha önce de  gelmiştik. Kar altında havuza girmenin ayrı bir zevki var. Kış turizminde  Türkiye`deki tek yer Uludağ." dedi.

 

 



Tedarik sanayinde esneklik ve dirençlilik daha da önem kazandı

ÇCSİB Başkanı Erdem Çenesiz’den ihracatta yeniden yükseliş sinyali

Benzin ve motorine yeni zam!

Ticaret'ten paslanmaz çelikte damping soruşturması!

Bakan Bolat: En yüksek aylık ihracata ulaştık

YASED'den FATF değerlendirmesi

Temassız şifresiz işlem limiti 1.500 TL oluyor

Bakan Şimşek: Gerileyen cari açık kalıcı rezerv birikimini sağlayacak

Opsan’dan çok önemli başarı

Hizmet üretici fiyatları arttı

Erken kredi kapatacaklar için 'Merkez'den önemli karar

Dış ticarette ihracat arttı, ithalat azaldı

GES yatırımları yılda 900 binin üzerinde ağacı kazandıracak

Merkez'in zorunlu karşılık yükümlülüğü kaldırıldı

Doğal gazda Temmuz tarifesi değişmedi