Milli Piyango sonuçları sorgula! Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı

Milli Piyango sonuçları sorgula! Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı

Büyük hayallerini rakamlara sığdıran milyonlarca insan bu gece zengin olma hayalleri kuruyor. Milli Piyango (MPİ) yılbaşı özel çekiliş sonuçlarını an be an...

2017 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz, milyonlarca insanın 7`den 70`e hayaller kurup büyük umutlar beklediği yeni yılda ülkemiz, milletimiz için her şeyin en güzeli olmasını diliyoruz. 31 Aralık 2017 gecesi yılbaşı özel çekilişi de milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Milli Piyango sonuçlarını dakika dakika sabah.com.tr`den canlı olarak takip edebileceksiniz. Haberimizin içinde bulunan bilet sorgulama butonundan biletinizdeki rakamları yazarak biletinizin sonucunu öğrenebilirsiniz.

Bilindiği gibi Milli Piyango (MPİ) yılbaşı i noter huzurunda çekiliyor. 61 milyon TL`lik size de çıkabilir? Biletinizi bilet sorgulama motorundan kontrol edebilirsiniz.

Çekiliş gününde bir diğer dikkat çeken detay ise şu: Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkarsa; Milli Piyango tarihinin en yüksek ikramiyesi verilmiş olacak.

Milli Piyango çekilişi 19:00 itibariyle başladı; gelişmeler an be an sabah.com.tr`de olacak.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA -TIKLA-

61 İLE BAŞLAYAN BİLETLERE HÜCUM!

61 milyon lira olarak belirlenen büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler, Milli Piyango bayilerine akın etti. Trabzonlular,ÿbüyük ikramiye miktarının kentin plaka koduyla aynı olmasından dolayı biletlere bu yıl daha fazla ilgi gösterdi.

Trabzonda büyük ikramiyenin 61 milyon lira olarak belirlendiği yılbaşı özel çekilişine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 600 milyon liralık biletin çoğu tükendi. Tüm Türkiyede olduğu gibi Trabzonda da bilet satışlarına olan ilgi hayli fazla olurken vatandaşlar özelikle 61 milyon olan büyük ikramiyenin kentin plaka koduyla benzerlik yaşaması nedeniyle ayrı bir heyecan yaşıyor.

Bize her yer Trabzon sloganından yola çıkan bazı vatandaşlar bilet gişelerinde Bize Milli Piyango da Trabzon esprisinde bulundu. Bu yıl ki büyük ikramiyenin Trabzona çıkmasını bekleyen kent sakinleri zengin olma hayali ile adeta biletlere akın etti.

Şehirde özellikle başı 61 ile başlayıp 61 ile biten binlerce biletin de tükendiği belirtildi. Bilet alan vatandaşlar 61 milyonu 61 numaralı biletle 61 plakalı Trabzonda arıyoruz yorumunda bulunarak şanslarını denedi.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Animasyon pazarı genç aktörlerle büyüyecek

PERYÖN, çalışan mutluluğunun sırrını konuştu

TİM Gösteri Merkezi, Darüşşafaka Cemiyeti'ne teslim edildi

Acenteler, İskoçya’nın sanat ve tarihi güzelliklerini keşfetti

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

İstanbul Beylikdüzü'nde olta balıkçılığında 6. buluşma

'Elektrikli Araçlarda Lityum İyon bataryalar' kitabı tanıtıldı

Belçika-Türkiye Göç Anlaşması'nın 60. yılı

Konya'da 'Zamanını Aşan Miras' sempozyumu

Lodos, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava nasıl?

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle buluştu

Hafta sonu nasıl bir hava olacak?

Çocukluklarında başladıkları hediyelik eşya işinin patronu oldular

PTT'den 'Tezhip' pulları tedavülde

Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda Anıtkabir'e ziyaret