MİLLİ PİYANGO 2018 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI! - YILBAŞI BİLETİ SORGULAMA

MİLLİ PİYANGO 2018 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI! - YILBAŞI BİLETİ SORGULAMA

2018 yılbaşı çekilişi sonuçları burada! Milyonlarca kişinin de sizin gibi büyük hayaller kurup satın aldığı Milli Piyango yılbaşı biletinize büyük ikramiye...

Kiminin hayali bir villa satın almak kimin hayali güzel bir araba satın almak kiminin hayali ise dünyayı gezmek... 31 Aralık 2017`yi 1 Ocak 2018`e bağlayan gece çekilen inde milyonlarca insanın hayallerinin de gerçek olup olmayacağı belli olacak. Biletinize ikramiyenin isabet edip etmediğini milli piyango bilet sorgulama sayfamızdan kontrol edebileceksiniz. Amorti çıkan numaralar ve milli piyango tam listesi burada!

2018 Yılbaşı Özel Milli Piyango çekilişi çekilmeye başladığı anda sonuçları sabah.com.tr`den öğrenebileceksiniz.

SAHTE PARA VAKASI

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Paşa Çakmak, Milli Piyango`nun yılbaşı özel çekilişine kısa süre kala kentte çok sayıda bayinin sahte para ile dolandırıldığını bildirdi.

Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada yarın gece yapılacak çekiliş öncesi İzmir`de biletlerin önemli bölümünün tükendiğini belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayilerin sahte para ile dolandırılması olaylarıyla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Çakmak, 70 civarındaki bayiden bu yönde ihbar aldıklarını, polisin konuyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü ifade etti.Şikayetler artınca oda olarak üyelerine uyarı mesajları gönderdiklerini aktaran Çakmak, "Sahte para vakalarıyla bu dönemde sıklıkla karşılaşıyoruz. Özellikle yaşlı, engelli ve gezici bayilerimizi hedefliyorlar. Şebeke gibi çalışıyorlar. Ekseriyetle 100 ya da 200 lira gibi büyük banknotlarla tam bilet almak istediklerini söylüyorlar. Bilette pazarlık etmeye çalışıyorlar, bu sırada şebekeden başka biri aynı bayiye geliyor onlar da çeyrek bilet almak istediğini söylüyor. Müşteri yoğunluğuyla karşılaşmış bayinin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Sahte paraları bu sırada veriyorlar." diye konuştu.



Enkazdan kurtarmıştı, dünya evine girdiler

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Yönetimde kadınların eşit temsili için paydaş çalıştayı

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları'na görkemli açılış

Ankara Büyükşehirden lise öğrencilerine yaz kampı

World Akustik konserleri sürüyor

Beylikdüzü'nde 'Beslenme Saati' ile çocuklara 45 milyon TL’lik sosyal destek

Sağanak yağış geliyor! Meteoroloji 8 ili uyardı

Animasyon pazarı genç aktörlerle büyüyecek

PERYÖN, çalışan mutluluğunun sırrını konuştu

TİM Gösteri Merkezi, Darüşşafaka Cemiyeti'ne teslim edildi

Acenteler, İskoçya’nın sanat ve tarihi güzelliklerini keşfetti

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

İstanbul Beylikdüzü'nde olta balıkçılığında 6. buluşma

'Elektrikli Araçlarda Lityum İyon bataryalar' kitabı tanıtıldı