YAŞAM

YAŞAM Haberleri

GÜNAYDIN 2017?ye damga vurdu

GÜNAYDIN 2017?ye damga vurdu

GÜNAYDIN, 2017 yılı boyunca rutin değil, özel haber peşinde koştu. Sadece magazin dünyasında değil; siyasetten spora, Hollywood`dan sosyeteye her alanda...

, 2017 yılı boyunca rutin değil, özel haber peşinde koştu. Sadece magazin dünyasında değil; siyasetten spora, Hollywood`dan sosyeteye her alanda konuşulan işlere imza attı, gündemi belirledi.

HERKES GÜNAYDIN`I SEÇTİ
Sesini duyurmak isteyen, bir derdi olan, haksızlığa uğrayan herkes GÜNAYDIN`a koştu. Aldatılan eşler de, yanlış anlaşılan ünlüler de özel demeçlerini hep GÜNAYDIN`a verdi.

HABER NEREDE BİZ ORADAYIZ
Günaydın tüm yıl boyunca sadece magazin dünyasının değil, ülke gündeminin de nabzını tuttu. hain darbe girişimi sonrası meydanlarda nöbet tuttuğumuz gibi, o günün yıl dönümünde de yine sokaklardaydık.

EFSANENİN 50 YAŞ KORKUSU
90`lı yıllara damga vuran Cindy Crawford, GÜNAYDIN`a konuştu. Crawford, 50 yaş korkularını ve yeni nesil mankenler hakkında neler düşündüğünü Pelin Kaya`ya anlattı.

LOHAN`DAN TÜRKİYE`YE ÖVGÜ
Uluslararası Antalya Film Festivali`ne katılan Lindsay Lohan, Funda Karayel`e özel açıklamalar yaptı. Lohan, Türkiye`nin mülteci politikasını beğendiğini söyledi.

CANNES`DA ÖZEL RÖPORTAJ
Yeni filmi `Cocain Godmother`ı Cannes`da tanıtan Catherine Zeta Jones, Türkiye`den sadece GÜNAYDIN`ı ağırladı. Oyuncu, Türkiye hakkındaki düşüncelerini Fransa`da Eylem Bilgiç`e anlattı.

ÜNLÜLER MEYDANLARDA
15 Temmuz`daki girişimin yıl dönümünde ellerinde bayraklarla meydanlara çıkan ünlüler, demokrasiye sahip çıktı.

TV`DE SKANDAL!
Kanal D dizisi `Vatanım Sensin`de yaşanan ikinci skandalı da GÜNAYDIN ortaya çıkardı. Çerkes Ethem`in yeğeni Güner Kuban, dizi ekibine öfke kustu.

SABANCI AYRILIĞI DOĞRULADI
Hacı Sabancı, annesi Arzu Sabancı hakkında dedikodu yaptığı için Özge Ulusoy`dan "Dört yıl boyunca yaşanan her şey yalanmış. Mağdur olan o değil, asıl benim" diye bahsetti.

HANDE YENER`DEN İTİRAFLAR
Hande Yener, Ümit Cem Şenol`a sırılsıklam aşık olduğunu Özlem Avcı`ya açıkladı. Çok mutlu olduğunu söyleyen popçu, daha önce hiç böyle bir aşk yaşamadığını itiraf etti.

ALDATILAN EŞ KONUŞTU
Geçen yaz eşi Uğur Akkuş`u Ebru Şallı`ya kaptıran Gonca Akkuş, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Akkuş, dokuz haftalık bebeğini aldırmak zorunda kaldığını ve yaşadıklarını GÜNAYDIN`a açıkladı.

SEKİ`NİN İLK MEDYA ZİYARETİ
Deniz Seki, cezaevinden çıktıktan sonra ilk medya ziyaretini GÜNAYDIN`a yaptı. Sevenlerini üzdüğü için pişman olan Seki, yeni hayatını GÜNAYDIN ekibine anlattı.

KANSER SÜRECİNİ ANLATTI
Amerika`da kanser tedavisi gördükten sonra Türkiye`ye dönen usta oyuncu Hülya Koçyiğit, yaşadıklarını büyük bir samimiyetle GÜNAYDIN okuyucusuyla paylaştı.

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI
Mustafa Ceceli, eşi Sinem Gedik`ten boşandıktan sonra ilk kez GÜNAYDIN`a konuştu. Ceceli, sevgilisi Selin İmer`le bayramdan sonra evlenecekleri bilgisini verdi.

ŞOKE EDEN İLİŞKİ
Ünlü işadamı Serdar Bilgili`nin, firari Hakan Uzan`la boşanma aşamasında olan Özlem Uzan`la birlikte olduğunu ilk kez GÜNAYDIN duyurdu.

GİZLİ AŞK ORTAYA ÇIKTI
İki çocuk annesi Irmak Ünal`ın, popçu Genco Ecer ile gizli bir ilişki yaşadığı konuşuluyordu. GÜNAYDIN, çifti ilk kez görüntülemeyi başardı.

KORKUTAN ŞANTAJ
Bir yat kaptanının, çalıştığı eski işadamına kaçamak yaparken çekilmiş fotoğraflarıyla şantaj yapmak istemesi ünlüleri korkuttu.

BAĞCAN`LA SİYASET
GÜNAYDIN`dan Tuba Kalçık`a konuşan muhalif müziğin ünlü sesi Selda Bağcan, Türkiye`nin Kudüs politikasını çok doğru bulduğunu söyledi.

ROMANTİK MEKTUP
GÜNAYDIN, Murat Yıldırım`ın, evliliklerinin ilk yılında Faslı eşi İmane Elbani`ye yazdığı romantik mektubu sayfalarına taşıdı.

ŞAŞIRTAN KARELER
53 yaşındaki ünlü şarkıcı Levent Yüksel`in 22 yaşındaki sevgilisi Lidya Özdemiroğlu`nun; ünlü şarkıcıdan önce Murat Başoğlu`yla çekilmiş samimi fotoğraflarını GÜNAYDIN buldu

NİŞANIN FOTOĞRAFLARI
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit`in aile içinde yapılan nişanına ait çok özel fotoğraflar GÜNAYDIN`da yer aldı.

HAKARET DAVASI
Seda Sayan ve avukatı Altın Mimir`in, sosyal medyada kendilerine ve oğullarına ağır hakaret eden Deniz Tuna hakkında dava açtığı haberi GÜNAYDIN`da yer aldı.

PRENSİN BODRUM TATİLİ
Suudi Prens Abdülaziz El Suud, yedi gün Bodrum`da tatil yaptı. Prensin 2.5 milyon lira harcağı tatilinden detaylar GÜNAYDIN sayfalarını süsledi.

AŞK DOLU MESAJLAR
GÜNAYDIN, Gülben Ergen`in, evli Tolga Duğles`e yazdığı mesajlara ulaştı. Mesajlarda ikili birbirlerine `Güneşim` ve `Hikmet`im` diye hitap ediyor

BARIŞMANIN HABERİ
2012`de boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer`in, kızları Nazlı`nın ısrarına dayanamayıp yeniden birlikte olmaya başlaması ilk kez GÜNAYDIN`da yer aldı.

GÜNAYDIN`A ÖZEL YAZI
Tarkan, hain darbe girişiminin yıldönümünde GÜNAYDIN`a özel bir yazı kaleme aldı.

AKALIN SEÇKİN`E ÇOK KIZDI
Demet Akalın, "Biz genç sanatçıların arkadaşlığı kolpa değil" diyen Ece Seçkin`e sert yanıt verdi: "Ne kadar erken ve büyük konuşmalar..."

KAVGANIN PERDE ARKASI
Türk işadamları Mikonos`ta bir gece kulubünde birbirlerine girdi. İki Türk grubun yumruk yumruğa kavgalarının detayları GÜNAYDIN`da yer aldı.

ŞAŞIRTAN GERÇEK
Levent Yüksel, kalbini kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu`na kaptırdı. Müstakbel kayınvalide, Yüksel`den iki yaş küçük.

EFSANE GECE
GÜNAYDIN`ın Yeni Yıla Merhaba partisi, ünlü yıldızları ağırladı. People`da yapılan partide birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp düetler yaptı.

REZALET
GÜNAYDIN, yeğeni ile yaşadığı ilişkiyle tepki çeken Murat Başoğlu`nun kayınpederi olan işadamı Ayhan Bermek`in kaçak FETÖ`cü olduğunu ortaya çıkardı.

`SAĞLIK İÇİN ZAYIFLADIM`
Obezite ameliyatı sonrası 106 kilodan 83 kiloya inen Burçin Orhon, GÜNAYDIN`a özel açıklamalar yaptı. Orhon, güzellik için değil, sağlık için zayıfladığını söyledi.

SANATÇILARDAN BÜYÜK TEPKİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, istediği şarkıyı kendisine vermeyen besteci Cengiz Onural`a "Bunlar sanatçı değil" diye hakaret etti. Sanat dünyası Kılıçdaroğlu`na tepki gösterdi.

RAMAZAN`A ÖZEL SOHBET
Oyuncu Tolgahan Sayışman, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile buluştu. İkili Ramazan`a özel bir sohbet gerçekleştirdi

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: GÜNAYDIN Temmuz GÜNAYDIN GAZETESİ

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

İstanbul Beylikdüzü'nde olta balıkçılığında 6. buluşma

'Elektrikli Araçlarda Lityum İyon bataryalar' kitabı tanıtıldı

Belçika-Türkiye Göç Anlaşması'nın 60. yılı

Konya'da 'Zamanını Aşan Miras' sempozyumu

Lodos, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava nasıl?

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle buluştu

Hafta sonu nasıl bir hava olacak?

Çocukluklarında başladıkları hediyelik eşya işinin patronu oldular

PTT'den 'Tezhip' pulları tedavülde

Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda Anıtkabir'e ziyaret

Kadınların hassas dönemlerindeki tercihi çikolata değil, tavuklu pilav

Süper Loto’da 6 bilen talihli büyük ikramiyeyi kazandı

Beylikdüzü'nde ilaçlamalar sürüyor

Aşure bereketi bu yıl Temmuz'da