Tarih: 29.12.2017 23:02

Galatasaray`ın transfer tarihini açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, ULEB Avrupa Kupası`nda Top 16 turuna yükselen sarı-kırmızılı erkek takımının ilk hedefinin son 8 takım arasında yer almak olduğunu söyledi.

GSTV`ye telefonla bağlanan Yalçınkaya, erkek ve kadın basketbol takımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Odeabank`ın ULEB Avrupa Kupası`na kötü başlamasına rağmen grup ikincisi olarak Top 16 turuna yükseldiğini vurgulayan Yalçınkaya, "İkinci turdaki rakiplerimizi tanıyoruz. ULEB Avrupa Kupası`nda gidebildiğimiz kadar yukarıya gitmek istiyoruz. İlk hedefimiz son 8`e kalmak. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi`nde de durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Her zaman ihtiyaçları doğrultusundan oyuncu arayışında olduklarını aktaran Ömer Yalçınkaya, "ULEB Avrupa Kupası Top 16 turunda yeni bir transferi oynatmak için en geç 2 Ocak 2018`e kadar transfer kaydı yaptırmamız gerekiyor. Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki salı gününe kadar bir uzun takviyesi yapacağız. Özellikle 4 numarada bize katkı sağlayan bir oyuncuya ihtiyacımız var." diye konuştu.

Ömer Yalçınkaya, yarın ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.

- "Fenerbahçe karşısında galip gelmek istiyoruz"

Ligde yarın Fenerbahçe`yi ağırlayacak Galatasaray Kadın Basketbol Takımı hakkında da görüşlerini aktaran Yalçınkaya, "Fenerbahçe karşısında ligde üst sıralardaki puan farkını kapatmak için seyircimizin desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Hem Avrupa Ligi`nde play-off`lara kalmak hem de ligde final hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yalçınkaya, takıma yerli ve yabancı oyuncu transfer edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta 3 numara pozisyonunda oynayan ABD`li bir oyuncumuz Türkiye`ye geliyor. Yerli oyuncu transferimiz de olacak. Allie Quigley de bu hafta saha idmanlarına başlamaya çalışacak. Yeni yılda güçlenmiş bir kadro ile hem Avrupa hem de Türkiye`de üstümüze düşen görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —