Tarih: 29.12.2017 17:07

DURSUN ÖZBEK`İN LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİM!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray`da ilk olarak 13 Ocak`ta, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 20 Ocak`ta gerçekleştirilecek  Olağanüstü Seçimli Genel Kurul`da aday alan başkan Dursun Özbek`in listesi belli oldu.

Dursun Özbek`in listesinde şu isimler bulunuyor:

Dursun Özbek ? Başkan
Özkan Olcay ? İkinci Başkan
Nasuhi Sezgin ? Başkan Yardımcısı
Ali Yüce
Mehmet Dedeoğlu
Osman Kocaman
Cevat Genç
Ahmet Cebeci
Ural Aküzüm
İsmail Sarıkaya
Mehmet Onur Tan
Can Topsakal
Serdal Koç
Murat Atay
Burçin Arslan

Dursun Özbek`in yeni yönetiminde ikinci başkan olarak açıkladığı Özkan Olcay, 1979-1986 yılları arasında Ali Uras`ın başkanlığında yer alan yönetim kurulunda Tesislerden Sorumlu Yönetici olarak bulundu. Bir sonraki dönem olan 1986-1990 yılları arasında da Ali Tanrıyar`ın başkanlığındaki yönetim kurulunda Asbaşkan olarak görev aldı. 1995 yılında Türkiye Futbol Federasyonu`nda başkanlık yapan Şenes Erzik`in listesinde asbaşkan olarak yer aldı. Geçici olarak 1997 yılında Haluk Ulusoy`un seçilmesine kadar TFF başkanlığı görevini yürüttü. 2013-2014 yılları arasında Ünal Aysal`ın başkanlığında Galatasaray`da yönetim kurulu üyeliği ve İkinci Başkanlık görevinde bulundu.

Dursun Özbek`in bir önceki yönetiminde Nasuhi Sezgin, Ali Yüce, Ural Aküzüm, Can Topsakal gibi isimler de yeni yönetim listesinde de kendilerine yer buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —