Tarih: 29.12.2025 04:01

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Ortaköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Balaban, son olarak Ortaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Katılımcı Heyet ve Samimi Ortam

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ile Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Orta da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mahalle sakinlerinin talep ve önerileri dinlendi.

Çözüm Odaklı Yönetim Vurgusu

Başkan Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi olarak katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti. Vatandaşlardan gelen talepler tek tek not alınırken, Ortaköy Mahallesi'nde planlanan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu.

Mahallede Yapılan İncelemeler

Mahalle buluşmasının ardından Başkan Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve MAYEB Genel Müdürü İlhan Düzenli ile birlikte mahallede incelemelerde bulunarak ziyaretini tamamladı.


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —