Tarih: 03.12.2025 05:42

Söğütlü Ritim Park'ın İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü'de inşası devam eden Ritim Park'ta sona yaklaşıldığını açıkladı. Alemdar, "Toplamda 13 bin metrekare alana kurulacak yeni yaşam alanını yüzde 80 oranında tamamladık. Kısa süre içerisinde hizmete başlayacak yatırım, ilçemizin yeni buluşma noktası olacak" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü'nün sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek Ritim Park projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı. İlçe merkezinde çocuklar, gençler, aileler ve tüm vatandaşların hizmetinde olacak projenin yüzde 80 seviyelerine geldiği belirtildi. Alemdar, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını duyurdu.

Müzik ve Doğa İç İçe

Projenin, çocukların gelişiminde önemli bir faktör olan müzik ritmini canlı yaşayıp görmelerini sağlayacak nitelikte olacağı ifade edildi. Ritim Park'ta geniş yeşil alanlar ve sosyal donatı bölümlerinin yanı sıra, davullar, ksilofonlar ve rüzgar çanları gibi ritmik enstrümanların yer alacağı aktarıldı.

Altyapı Tamam, Çevre Düzenlemesi Sürüyor

Çalışmalarla ilgili son bilgileri paylaşan Başkan Alemdar, "Altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda parkımızın çim serim işlemleri devam ediyor. Bordür, estetik görünümlü taş, çevre düzenlemesi ve aydınlatma sistemleriyle birlikte Ritim Park, bölgeye yeni bir soluk getirecek" diye konuştu.

İlçenin Yeni Sosyal Merkezi

Alemdar, "Park tamamlandığında sadece çocuklar için değil, ilçede yaşayan tüm vatandaşlara hitap edecek. Hemşehrilerimizin burada sosyalleşebileceği, konumu itibariyle herkesin rahatça gelip istifade edebileceği bir alan olacak. İnşallah Ritim Park'ı kısa süre içerisinde ilçemize kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —