Tarih: 24.12.2025 17:54

Pamukkale Belediyesi Alzheimer Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi ve Sıra Gecesi Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Pamukkale Belediyesi Yüksel–Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi, yıl sonu etkinliği kapsamında bir program gerçekleştirdi. Merkez sakinlerinin el emeği eserlerinin sergilendiği ve "Sıra Gecesi" konseptinin işlendiği etkinlikte, Alzheimer tanılı bireyler eğlendi.

El Emeği Sergisi

Etkinlik, merkez sakinlerinin yıl boyunca motor becerilerini ve odaklanma yeteneklerini geliştirmek amacıyla hazırladıkları el sanatları çalışmalarının sergilenmesiyle başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu ve belediye meclis üyeleri ile birlikte sergiyi gezdi. Başkan Ertemur, eserler hakkında merkez müdürü Mevlüt Arman'dan bilgi aldı.

Geleneksel Sıra Gecesi

Serginin ardından program, geleneksel "Sıra Gecesi" konseptiyle devam etti. Canlı müzik eşliğinde türkülerin söylendiği etkinlikte, merkez sakinleri, personel ve protokol üyeleri bir araya geldi. Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmada, yeni yıl coşkuyla karşılandı.

Başkan Ertemur'un Mesajı

Etkinlikte bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yaşlıların hayatın kıymetli hazineleri olduğunu belirtti. Ertemur, "Yüksel–Turan Abalıoğlu Merkezimizde sunduğumuz hizmetlerle, Alzheimer tanılı büyüklerimizin hayat kalitesini artırmayı ve onlara sosyal bir alan açmayı hedefliyoruz. Sergilenen eserler, fırsat verildiğinde nelerin başarılabileceğinin somut kanıtıdır. Onların mutluluğu bizim en büyük motivasyonumuz. Pamukkale Belediyesi olarak, büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Etkinliğe, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ve eşi Aslı Ertemur da katıldı.


Denizli,Pamukkale Belediyesi

Denizli,Pamukkale Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —