Menü Ekippolishaber
Tarih: 24.03.2026 09:57
Hüseyin Güler, Vefatının İkinci Yılında Mezarı Başında Anıldı

Hüseyin Güler, Vefatının İkinci Yılında Mezarı Başında Anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kartal Belediyesi'nde 1989'dan vefat ettiği 2024 yılına kadar çeşitli kademelerde görev alan Hüseyin Güler, ölümünün ikinci yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı programda dualar okundu, kabre karanfiller bırakıldı ve lokma dağıtıldı.

Anma törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Yönetimi, AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Öğüt Şimşek, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye personeli, Güler'in ailesi, basın mensupları ve çok sayıda yakını katıldı.

Başkan Yüksel: "Kurumun Hafızasıydı"

Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, merhum Hüseyin Güler ile uzun yıllar omuz omuza çalıştıklarını belirtti. Yüksel, "Hüseyin abi bizim için çok değerli bir yol arkadaşıydı. 1989 yılından bu yana belediyemizin her kademesinde emeği olan, kurumumuzun hafızası niteliğinde bir büyüğümüzdü. Kendisi hayatı boyunca hizmeti şiar edinmiş, prensipli duruşu ve çalışkanlığıyla hepimize örnek olmuştur. Vefatının ikinci yılında, değerli yol arkadaşım Hüseyin Güler'i kaybetmenin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. Ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha sabırlar diliyorum. Seni saygıyla ve minnetle anıyoruz." dedi.

Aileden Duygusal Teşekkür

Törende söz alan Hüseyin Güler'in kızı, babasının hatıralarıyla yaşamaya devam ettiklerini ifade etti. Güler'in kızı, "Babam tüm mesai arkadaşlarını çok severdi. Hastanede tedavi gördüğü dönemde bile belediyedeki arkadaşlarıyla olan anılarını, onlara duyduğu sevgiyi sık sık konuşurduk. Bugün burada olan herkese babama gösterdikleri bu vefa için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Hüseyin Güler'in babası ise yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi. Güler'in babası, "Acımız hala taze. Göreve merhum Belediye Başkanı Mehmet Ali Büklü ile başladı ve yine Sayın Büklü'nün mezarı yanında da görevini tamamladı. Bir baba için evladını bu şekilde anmak çok zor. Ölümü ona hiç yakıştıramadım, çok erken bir ayrılık yaşadık. Bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederim." dedi.

Dualar ve Karanfillerle Veda

1969 yılında Erzincan'da doğan ve 1989 yılından itibaren Kartal Belediyesi bünyesinde Temizlik İşleri, Basın ve Yayın ile Ruhsat ve Denetim müdürlüklerinde görev yapan Hüseyin Güler için düzenlenen tören, Cemevi Dedesi Yunus Altun'un okuduğu dualarla devam etti.

Duaların ardından katılımcılar, Güler'in mezarına karanfiller bıraktı. Anma programı, merhumun ruhu için yapılan lokma dağıtımıyla sona erdi.


İstanbul,Kartal Belediyesi

İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —