Tarih: 06.11.2025 12:33

13. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 15'i yerli ve 1'i yabancı olmak üzere 16 şairin katılımıyla 6-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Buluşma kapsamında yapılacak etkinlikler, yoğun bir programla geçecek.

Şiir Severleri Buluşturan Organizasyon

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması'nın 13'üncüsü, şairler ve şiir severleri bir araya getiriyor.

Yoğun Etkinlik Programı

13. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, Özdilek Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek çeşitli oturumlar ve etkinliklerle yoğun bir program sunacak. Buluşma, 6 Kasım Perşembe günü saat 17.00'de konuk sanatçı Muhammed Ali Aslan'ın imza töreni ile başlayacak. İmza töreninin ardından saat 18.30'da açılış töreni düzenlenecek. Açılışın ardından Ahmet B. Tamu tarafından 'Kaptan'a Selam' isimli stand-up gösterisi sunulacak ve Tozan Alkan konseri katılımcılarla buluşacak.

Üç Günlük Şiir Şöleni

6-8 Kasım günleri boyunca şiir atölyeleri, şiir okumaları ve sergi etkinlikleri düzenlenecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, tüm Eskişehirlileri 13. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması etkinliklerine davet etti.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —