Menü Ekippolishaber
Tarih: 04.08.2016 09:44
Gülen: Türkiye'ye müdahale edin, Erdoğan'ı düşürün

Gülen: Türkiye'ye müdahale edin, Erdoğan'ı düşürün

Facebook Twitter Linked-in

Mısır kanalına konuşan FETÖ lideri, Batı, Türkiye`ye müdahale etsin, AK Parti hükümetini düşürsün dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü`nün elebaşı Fetullah Gülen, Mısır`ın El GAD televizyonunda küstah açıklamalarda bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

15 Temmuz`daki darbe girişiminin başarısız olmasını hazmedemeyen teröristbaşı Gülen, Batı`ya `Türkiye`ye müdahale edin` çağrısı yaptı.

Türkiye`de büyük çapta insan hakları ihlali yaşandığını iddia eden FETÖ lideri, ülkenin iç savaşa gittiğini ve Batı`nın acilen bu duruma müdahale ederek mevcut AK Parti hükümetini düşürmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın kalması durumunda Ortadoğu`ya barış gelmesinin mümkün olmayacağını savunan teröristbaşı Gülen, 15 Temmuz darbesi ile olan ilgisini de yine inkar etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —