İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı

Nail ERKAN tarafıdan,1997 Tarihinde kurulan; ve 1997  yılından beridir sektörün öncü haber sitesi ve Gazetesi olan.,

www.ekippolishaber.com, her konudan önemli son dakika gelişmelerini hızlı bir şekilde ziyaretçilere sunmak amacıyla oluşturulmuş bir haber portalıdır.

Türkiye geneli yayın yapan gazetemiz, aylık olarak yayınlanmakta olup ,5000 adet basılmaktadır.

*ekippolishaber.com, Güncel,Asayiş,Dünya, Politika, Spor, Magazin, Kültür ve Sanat,Yerel ve Ulusal Dış Haberler ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş,yapay zeka ile desteklenmiş, geniş kapsamlı bir haber sitesi ve  portalıdır.

Amacımız: Türk polis teşkilatimiz ile,vatanımızın,Milletimiz ile Devletimizin Her kurumuna sahip çıkıp,Halkla ilişkileri Güçendirip,Vatanımızı yüceltip.. Milli ve Manevi Değerlerimize Her alanda sahip çıkmaktır..

Suç ve Suçla Mücadelede;  Her zaman,Basın olarak, Türk Polis Teşkilatımızın ve Diğer Devlet kurumlarımız,ile Aziz TÜRK Milletimizin Yanındayız..

İLKELERİMİZ;

*Tarafsızlık: Sitemizde yayınlanan haberlere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız.

*Açıklık:  Hiç bir haberi arka plana atmayıp her ne olduysa size sunmaktayız. Hiç bir olayı arka plana atmıyoruz ve hiç bir şeyi gözlerden kaçırmamaya söz veriyoruz.

*Yorumsuz Habercilik:  Hiç bir habere doğrudan veya dolaylı bir şekilde yorum katmıyor, size sadece meydana gelen olayı sunuyoruz..

* Haber sitemiz 5651 sayılı Kanunda, belirtilen, ve yasalara uyan İçerik sağlayıcı olarak hizmet vermektedir..internet ortamı üzerinden kullanıcılara sunulan her türlü bilgi veya veriyi üreten, değiştiren ve sağlayan gerçek veya tüzel kişiler şeklinde tanımlanmıştır.

* 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa uyan bir siteyiz..Uyar ve kaldır prensibini benimsiyoruz..

*5187 sayılı Basın kanunun, içeriğine bakıldığında basın özgürdür..

Bahsedilen özgürlük; bilgi edinme, bilgiyi yayma, yorumlama, eleştirme ve aynı zamanda eser yaratma haklarını da içermektedir.

Bu kapsamda başka kişilerinin şöhretlerinin ve haklarının, toplum sağlığının ve mevcut ahlâkının, kamu düzeni, millî güvenlik, kamu güvenliği ve bununla birlikte toprak bütünlüğünün korunabilmesi, devlet sırlarının açıklanmasının ya da suç işlenmesinin engellenmesinin, yargı kuvvetinin otorite ve tarafsızlığının sağlanabilmesi amacı ile sınırlanabilmektedir.

* 5187 Basın ve Yayın  Kanun Maddesine istinaden; Haber sitemiz Basın yayın,ahlak, kanun ve ilklerine uyan,ve haber erişimi sağlayan bir sitesidir..

* Sitemiz ve Gazetemiz, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına ve  Kanunlarına uyan ,Basın Meslek ilkelerine sahip çıkan  bir site ve kuruluştur..

 

Saygılarımızla,

Web Editör; Turan YAZAN

 

Yönetim adresi

Şeyhsinan Mh. Koca Ağa Sok. Çorlu İŞ.Merkezi.No. 18 / 32

ÇORLU/ TEKİRDAĞ

***

Tel / Faks : 0282653 98 03

e-mail: ekiphabergazetesiotmail.com