TÜRK METAL SENDİKASINA ÜYE OLMAK FARKI

TÜRK METAL SENDİKASINA ÜYE OLMAK FARKI

Türk Metal Sendikası üyeleri sendikalı çalışmanın farkını görmeye devam ediyor.

 ÇERKEZKÖY / EKİP HABER - Türk Metal Sendikası üyeleri sendikalı çalışmanın farkını görmeye devam ediyor.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul KAVLAK'ın "Her emekçi özeldir, teşkilatımız büyüklüğü de üyelerimizin ailelerinin huzuru ve mutluluğuyla doğru orantılıdır." sözünden yola çıkan Çerkezköy Şubesi 8-12 Temmuz tarihleri arasında Aydın'ın Didim ilçesinde sendikaya ait olan 5 yıldızlı otellerde 100 üye, 100 eş, 73 çocuk olmak üzere toplamda 273 kişiyi sendikal eğitimlere gönderdi.

Ücretsiz gerçekleşen eğitimlerde tatil yapma imkanını da bulan işçilerin mutluluğu sendika tarafından paylaşılan fotoğraf karelerinde ailelerin yüzlerine de yansıdı.

2009 yılında göreve gelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul KAVLAK'ın 'Çağdaş Sendikacılık' vizyonunu ortaya koymasından sonra üye sayısında ve sosyal sendikacılıkta yeni bir yol çizen Türk Metal Sendikası; işçilerine sağladığı ekonomik ve sosyal imkanlar göz önünde bulundurulduğunda Türkiye'nin en büyük sendikası olduğunu, önümüzdeki yıllarda da gücüne güç katacağının sinyallerini veriyor.

Sendikal eğitimlerle alakalı açıklamalarda bulunan Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak; " Türkiye'nin en iyi ve en başarılı ekonomik sözleşmelerine imza atan sendikamız, yalnızca ekonomik olarak değil; sosyal anlamda da emekçilerimizin her daim yanındadır. Türk toplumunun yapıtaşı olan ailelerimize gösterdiğimiz özeni ve verdiğimiz değeri 'Eşli Eğitimler'de emekçilerimize göstermeye devam ediyoruz. Sendikamızın otellerinde hem eğitim hem de tatil imkânı bulan üyelerimizden gelen olumlu geri dönüşler sendikamıza önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Güçlü sendikanın, mutlu ve huzurlu üye kadrosuyla olacağının bilinciyle hareket ediyor, böyle güzel ve güçlü bir sendikal ailenin fertleri olmakla iftihar ediyoruz. Burdan yola çıkarak emekçilerimize böyle güzel imkanları sağlayarak gücümüze güç kattığı için başta saygıdeğer Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere tüm genel merkez yöneticilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle tüm metal emekçilerini bu güçlü ve büyük çatının altında toplanmaya, sendikalı olmaya davet ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi.



Anahtar Kelimeler: METAL SENDİKASINA OLMAK FARKI