EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

TÖDEB genel kurulu gerçekleşti

TÖDEB genel kurulu gerçekleşti

TÖDEB genel kurulu gerçekleşti

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği'nin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. TÖDEB'in bir yılda pek çok başarılı işe imza attığını söyleyen TÖDEB Başkanı Burhan Eliaçık, Birliğin Türkiye'ye katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği'nin (TÖDEB) 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleşti.

Yetkili fintek hizmeti veren şirketlerin katıldığı toplantıda yeni yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin komitesi seçimleri yapıldı.

İstanbul'da gerçekleştirilen genel kurulun açılış konuşmalarını, TÖDEB Başkanı Burhan Eliaçık, Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Faik Metin Tiryaki, Finans Ofisi Başkan Yardımcımız Necip Fazıl Kaymak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Genel Müdür Yardımcısı Serdar Murat Öztaner yaptı.

TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Eliaçık, güçlü, parlayan dünyada söz sahibi bir ödeme sistemlerine sahip olmak herkesin ortak hayali olduğunu kaydetti. TÖDEB'in bir tam faaliyet yılını tamamladıklarını belirten Eliaçık, “TÖDEB çok şey başardı ancak başarması gereken çokta fazla şey var. Birliğimiz, enerjimiz ve sahip olduğumuz dinamizmi ülkemize katmamız için en etkili organımız. Bu organı bugüne kadar en iyi şekilde kullandık. Bugünden sonra genel kurulun da katkısıyla çok daha iyilerini yapacağız” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU
Aypara Ödeme Kuruluşu A.Ş. - Ödeal Ödeme Kuruluşu A.Ş. - İyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. - Pay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. - Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. - Vizyon Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.- Paytr Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. - Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu A.Ş. - Sender Ödeme Hizmetleri A.Ş. - Belbim Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. - Aköde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. - Dgpara Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. - Ozan Elektronik Para A.Ş.
 
YENİ DENETLEME KURULU
Moka Ödeme ve Elektronik Para A.Ş. - Octet Express Ödeme Kuruluşu A.Ş. - Trend Ödeme Kuruluşu A.Ş.
 
YENİ DİSİPLİN KOMİTESİ
Ria Turkey Ödeme Kuruluşu A.Ş. - TURK Elektronik Para A.Ş. - Nomu Pay Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: tödeb genel kurulu gerçekleşti