MEV Malatya Şube Başkanı ve Yönetiminden Başkan Gürkan'a ziyaret

MEV Malatya Şube Başkanı ve Yönetiminden Başkan Gürkan

MEV Malatya Şube Başkanı ve Yönetiminden Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Naim Şerafettin Kayısıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1985 yılında Turgut Özal tarafından kurulmuş olan ve öğrencilere burs vererek çalışmalarını sürdüren Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Naim Şerafettin Kayısıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Malatya Eğitim Vakfı Şube Başkanı Naim Şerafettin Kayısıcı, “Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Emeklerine sağlık. Vakfımız, 1985 yılında kurulmuş ve rahmetli Turgut Özal’ın mirası olan bir vakıf. 37 yıldır 40 bine yakın öğrenciye burs verdik. Bu yıl içerisinde verdiğimiz burs sayımız bin 500 Geçtiğimiz yıl pandemi içerisinde öğrencilerimizin evlerinde olmasına rağmen burslarımızı aksatmadan devam ettirdik. Vakıf olarak güzel işler yapıyoruz.

Bu yıl Malatya şube yönetiminden dört arkadaşımızın İstanbul’da bulunan genel merkez yönetimine seçildi. Malatya’da mütevelli heyetimizin sayısı da her geçen gün artıyor. Güzel hizmetler vermeye gayret ediyoruz” dedi.

Malatya Eğitim Vakfı Şubesi Başkanı Naim Şerafettin Kayısıcı ve yönetim kurulunu misafir etmekten dolayı memnun olduğunu dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya Eğitim Vakfı eğitime katkı noktasında rahmetli Turgut Özal zamanında kurulmuş ve günümüze kadar 40 bin Malatyalıya öğrenimlerini yapmaları için burs temin etmiştir. Bu da Malatyalı hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle gerçekleştirilmiştir. Malatya Eğitim Vakfı duruşuyla, omurgasıyla Malatya’nın değerlerini yansıtan ve burs verdiği öğrencilerde de Malatya insanının ekonomik durumu zayıf olan ama zeki, ülkesine, milletine, devletine ve bayrağına bağlı olan insanlara bu anlamda vermiş oldukları imkân takdire şayandır" ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İGFA