Kocaeli İzmit Kiptaş yönetimi, Çınar Evlerde denetim yapıyor

Kocaeli İzmit Kiptaş yönetimi, Çınar Evlerde denetim yapıyor

Kocaeli İzmit Kiptaş yönetimi, Çınar Evlerde denetim yapıyor

İzmit Belediyesi işbirliğiyle İBB Kiptaş tarafından yapımı hızla devam eden örnek proje Kiptaş İzmit Çınar Evler Projesi’nde denetim elden bırakılmıyor.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş’ın depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılaması amacıyla Arızlı Akpınar’da hayata geçirdiği Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde çalışmalar güvenlik önlemleri üst düzeyde tutularak devam ediyor. Hızlı ve verimli ilerleyen çalışmalar kapsamında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt ve ekibi denetimi elden bırakmıyor. 

Zorlu hava koşullarına rağmen hızla devam eden Kiptaş İzmit Çınar Evler projesi inşaat çalışmalarında fiziki gerçekleşme oranı yüzde 62’ye ulaştı. İnsan ve çevre odaklı, mimari tasarıma önem verilen ve sosyal konut anlayışına yeni soluk getiren Kiptaş İzmit Çınar Evler hem görüntüsü hem de depreme dayanıklılığıyla kentte nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 


Haber Kaynak : İGFA

Sakarya'da Üniversite Kampüsüne İrtibat Ofisi ve Yeni Yatırımlar Açıklandı

Kayseri Bilim Merkezi Ara Tatilde 24 Bilimsel Atölye Düzenliyor

Raci Bademli Ödülleri'ne İBB damgası

Koruyucu Aileler Ziyaret Edildi

Başkan Görgel, Vefat Eden Personel Nuri Akkurt İçin Taziye Mesajı Yayımladı

ESTRAM, 21 Yıllık Raylı Sistem Tecrübesini Kongrede Paylaştı

Konya'da Kış Spor Okulları'na 13 Bin Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Eskişehir Senfoni Orkestrası'ndan Atatürk Anısına Özel Konser

İBB’DEN ARA TATİLDE EĞLENCELİ ETKİNLİK ŞÖLENİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere sınav döneminde sıcak çorba ikramı

Sabiha Gökçen’den Mısır’a iki yeni destinasyon

Yunusemre Meclisi Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Çağrısında Bulundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi CBS'nin Şehir Yönetimindeki Rolünü Anlattı

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban Laleli'de Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Toroslar Belediye Meclisi Kasım Ayı İkinci Birleşimini Gerçekleştirecek