KALE OKULLARI KASIM AYI 1. ARA TATİL DÖNEMİNİ HİZMETİÇİ EĞİTİMLERLE TAMAMLADI

KALE OKULLARI KASIM AYI 1. ARA TATİL DÖNEMİNİ                                                                   HİZMETİÇİ EĞİTİMLERLE TAMAMLADI

Kale Okulları Eğitimin parlayan yıldızı olarak her geçen gün kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Kasım Ara Tatil döneminde tüm Kale Okulları öğretmenleri Hizmetiçi eğitimlerle kendini yeniledi.

Kale Okulları, Değerli Öğretmenlerine 3 gün boyunca okul açıldığı günden bu yana yaptıkları çalışmaları değerlendiren grafikler sundu ve daha da mükemmel bir akademik yapının oluşumu tamamlandı.

Seminer aralarında uzman psikolog ve eğitim danışmanları öğretmenlere seminerler vererek, Öğrencileri daha iyi anlamanın yollarını gösterdi. Seminerde en güzel dakikaların yaşadığı kısım ise öğretmenlerin öğrenci olup sınıfı canlandırdığı dakikalardı. Seminerin sonunda tüm Kale Okulu Öğretmenlerine Katılım Belgeleri takdim edildi.

Kademelere göre en başarılı olan öğretmenlere çeşitli hediyeler verilerek çalışmalarından ötürü teşekkür edildi. Tüm Kale Okulları öğretmenleri bu 3 günlük Hizmetiçi seminerleri dolu dolu planladığı için Kale Okulları Kurucusu Bahir AZAK’a teşekkürlerini ilettiler.