IĞDIRLILAR FEDERASYONU 1. OLAĞAN KONGRESİ

IĞDIRLILAR FEDERASYONU 1. OLAĞAN KONGRESİ

Merkezi Darıca'da bulunan Marmara Iğdırlılar federasyonu pazar günü 1 olağan genel kurulunu yaptı.

Darıca Adnan Menderes kültür Merkezi’nde düzenlenen1. Olağan genel kongre saat 17.00'de başladı. İş ve siyaset çevrelerinden de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen kongrede Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail ÇİLER konuşmasında siyaset Ankara ya has bir durum ama ekonomi deyince Gebze akla geliyor. Dolayısı ile siyasetin gündeminde olan il sayısının artırılmasında Gebze hak ettiği yeri bulmalı dedi.

Ev sahipliğini yapan Federasyon başkanı Nihat Yıldırım Kocaeli milletvekilleri başta olmak üzere tüm siyasi partileri il ve ilçe başkanları ile STK başkan ve yöneticilerini kongreye katılımlarından dolayı teşekkür etti. EKİP HABER yazı işleri Müdürü Nebahat ÜNAL la yapmış olduğu röportajda Ülkemize hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş hemşerilerimizin katkı ve destekleri önerileri ile kuruluşunu tamamladığımız federasyonumuzun birinci olağan kongresi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Memleketimizin iş siyaset bürokrasi camialarında görev yapan gurur duyduğumuz büyüklerimizin ve kent protokolümüzün hazır bulunduğu kongremizde tüm hemşirelerimizden bölgemize ülkemize ve milletimize hizmet edebilmek için yetki aldık.

Yapılacak çok iş masamızda değerlendirdiğimiz birçok proje var inşallah kongremizin sonrasında hiç ara vermeden tek tek projemizi kamuoyu ve üyelerimizle paylaşarak hayata geçireceğiz tüm hemşerilerimizi Darıca lıları kongremizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. dedi