Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Emniyet Genel Müdürü  Mehmet Aktaş

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş yayınladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajında şu ifadelere yer verdi.

Enmiyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş;"İstiklal mücadelemizin benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlanmasının ardından “egemenliği kayıtsız şartsız millete” veren Cumhuriyetimizin ilanı, bir dönüm noktası olmuş ve yeni bir istikamet belirlenmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, esareti kabullenmemiş aziz milletimizin imkânsızlıklara rağmen kazandığı büyük zaferin, Cumhuriyetle taçlanmasının 98. yıldönümünü hep birlikte büyük bir gururla idrak ediyoruz.

Millet egemenliğine dayanan ve hepimizin gözbebeği Cumhuriyetimizden aldığımız güçle, geleceğimize doğru emin ve kararlı adımlarla ilerlerken, hiç şüphesiz ki en büyük dayanağımız aziz milletimizdir.

Birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi olan Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek için Emniyet Teşkilatı olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da aynı ruh ve inançla tüm ihanet odaklarına karşı mücadelemizi sürdürme azim ve kararlılığındayız.

Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği için bu toprakları vatan yapan değerlerimize ilelebet sahip çıkacak, ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen, istikbalimizi hedef alan, istiklalimize tuzak kuran tüm planları bozacak, huzurumuzu ve güvenliğimizi tehdit eden hiçbir güce müsaade etmeyeceğiz.

Bu kararlılıkla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini minnetle yad ediyor; aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." dedi.

 



Başlık