Desmer Güvenlik, müşterilerinin ve toplumun güvenliğin'de öncü olmaya devam ediyor..

Desmer Güvenlik, müşterilerinin ve toplumun güvenliğin

Desmer Güvenlik; ortaklar, müşteriler, tedarikçiler ve çalışanlar için fark yaratan uzun vadeli ve konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak sektörde öncü ve lider bir konuma sahiptir.

Desmer Güvenlik; ortaklar, müşteriler, tedarikçiler ve çalışanlar için fark yaratan uzun vadeli ve konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak sektörde öncü ve lider bir konuma sahiptir.

Gelişimin ve İlerlemenin Her Aşamasında Varız

Desmer Güvenlik; kendi iş alanında dünyada meydana gelen her gelişmeyi yakından takip ederek, Türkiye’deki iş süreçlerine aktarımını ve uygulamasını gerçekleştirebilen bir güvenlik şirketidir.

Kıymetli mal ve nakitlerinizin emniyetini sağlayarak, fiziki ve elektronik  güvenlik hizmetlerinde kaliteli çözümler üretip sizlere en iyi güvenlik hizmetini sağlamaktadır.

Eğitimli personel kadromuz ile kanunlara, mevzuatlara, yönetmeliklere uygun, müşteri taleplerinin üzerinde hizmet sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak temel politikasıdır..

Müşteri ihtiyaçlarını en yüksek kalite standartlarında karşılayıp, ekip üyelerimiz, ortaklarımız ve tedarikçilerimiz ile işbirliğine dayalı güvenlik hizmetini en iyi şekilde sunmaktadır.

Sosyal Sorumluluklarımız,Çocukların, ailelerin ve toplumumuzun  yaşamını iyileştirmek için
sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde eğitim, sağlık, teknoloji, kültür, sanat,
bilim, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine destek vermektedir.

DESMER GÜVENLİK

Bize ulaşmak için aşağıdaki yollardan size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Para ve Değerli Eşya Nakli, Fiziki Güvenlik ve Elektronik Güvenlik hizmetlerimiz ve çözümlerimiz için bize ulaşabilirsiniz.

Adres:

Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:22 İskitler Altındağ/ANKARA

Telefon: +90 312 341 41 30

WEB:   https://www.desmer.com.tr

E-Mail: info@desmerguvenlik.com.tr

Haber: Turan YAZAN