TEKNOLOJİ

TEKNOLOJİ Haberleri

Çevrim içi iletişimde Zoom yükselişte

Çevrim içi iletişimde Zoom yükselişte

Çevrim içi iletişimde Zoom yükselişte

Müşteri sayısına göre yapılan sıralamada ilk 5 uygulama arasında olan Zoom, tekil kullanıcılara göre yapılan sıralamada da Asya-Pasifik (APAC) bölgesinde en hızlı büyüyen uygulama oldu.

İSTANBUL (İGFA) - İşletme ve kuruluşların online ortamda iletişim kurmalarını sağlayarak video, ses, içerik paylaşımı ile sohbet çözümleri sunan Zoom yükselişini sürdürüyor.

Okta Businesses at Work Raporu'na göre Zoom; APAC (Asya-Pasifik) ile EMEA (Avrupa-Orta Doğu-Afrika) bölgelerinde eğitim ve teknoloji gibi sektörlerde yaygınlığını artırmaya devam ediyor.

Zoom'un küresel yaygınlığının artış gösterdiğini vurgulayan rapor, markanın video konferans alanındaki gücünü, bir önceki yıla göre APAC'ta yüzde 37, EMEA'da ise yüzde 45 büyüterek bölgesel müşteriler arasında yükselişini sürdürmekte olduğunu ortaya koyuyor.

Microsoft 365 kullanıcılarının yüzde 45'inin Zoom’u kullandıklarını gösteren rapor verilerine göre, çok sayıda yeni üye kazanmaya devam eden markanın, Okta tarafından; ‘Google Workspace, Zoom ve Slack’ten oluşan “iş birliğinin güçlü üçlüsü” olarak adlandırılan grubun öne çıkan bir üyesi olduğunun da altı çizildi.


Haber Kaynak : İGFA