Çelebihan Baklavaları sevkiyata yetişemiyor

Çelebihan Baklavaları sevkiyata yetişemiyor

Çelebihan Baklavaları sevkiyata yetişemiyor

Baklavanın Başkenti Gaziantep’te üretilen Çelebihan Baklavaları fabrikasında sevkiyata baklava yetiştiremiyor. Fabrika üretim tesisleri siparişler için 24 saat hizmet veriyor.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ- 1979 Yılında Gaziantep’te kurulan, Türkiye’de Baklavanın Başkenti Gaziantep’in Markası hijyenik koşullarda üretilen uluslararası Gurmelerden üstün Lezzet ödülü alan ÇELEBİHAN Baklavaları 10 Şubesi ve Avrupa,Fransa,Norveç,Belçika,Almanya,Oslo, Avusturya’ya  VİP kargolar aracılığı ile Baklava gönderiyor.

"ÜLKEMİZE VE AVRUPAYA  BAKLAVA GÖNDERİYORUZ"

Avrupa’ya baklava üreten ülkenin en ünlü baklava markası Çelebihan Baklavaları yönetim kurulu başkanı Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “ 1979 yılında aile büyüklerim tarafından kurulan bugün 6 Avrupa ülkesine Maraş,Elbistan,Birecik, İstanbul,Şişli, Kadıköy, Maltepe,Tuzla, Kocaeli, Gebze,Şekerpınar, Ankara,Elyaman il ve ilçelerine son derece otomatik makinelerde 30 personelimizle birlikte günlük ürettiğimiz  en az 150 tepsi baklava çeşidini üreterek ülkemizdeki şubelerimize ve Avrupa ülkelerine VİP Gıda Kargo araçlarıyla gönderiyoruz.

Antep’te Baklava üretmek ayrıcalık ister bizde bu işi yapıyoruz.Markamızla damak tadını koruyan müşterilerimize teşekkür ediyorum ” dedi

BAKLAVA KATMER KÜNEFE ADRESE SEVK EDİLİYOR

Çelebihan Baklavaları Gaziantep’teki Fabrika merkezinde üretilen özel gıda kargo araçları ile Baklava ve Künefe çeşitlerinin yanı sıra Antep’e özel Su Böreği, Katmer, Kadayıf  günlük taze olarak damak tadını bilen müşterilerine ALO PAKET ONLİNE SİPARİŞ HATTI (FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI) 0342  502 0 532  telefon hattı ile hizmet veriyor. “n11.com’daki mağazası 24 saat açık”.


Haber Kaynak : İGFA