BABAESKİ ilçe Emniyet Müdüründen,Bölge Haber Müdürümüze Hikmet AYDOĞANA Plaket verildi..

 BABAESKİ ilçe Emniyet Müdüründen,Bölge Haber Müdürümüze Hikmet AYDOĞANA Plaket verildi..

Babaeski tanınan iş insanı,Ve Gazetemizin Bölge Müdürü Hikmet AYDOĞANA, Babaeski ilçe Emniyet Müdürü, Zafer MENEKŞEOĞLU Tarafından, Manevi ve Maddi Desteklerinden Dolayı plaket verildi..

Babaeski Emniyet Müdürü,ZAFER MENEKŞEOĞLU;

Suçlarla mücadele yalnızca polisin görevi değildir. Resmi ve özel kurumların, sivil toplum kuruluşlarının kısaca toplumun tüm fertlerinin topyekun mücadelesini gerektirmektedir. İşte  bu koordinasyon sağlayanırsa, suç oluşmadan önce alınması gereken tedbirleri halka anlatarak mikro alanda çözüm odaklı başarılı çalışmalar sağlanır..


Devletin kanun ve nizamını temin etmek, toplumda dirlik ve düzeni tesis ederek, insanların hak ve özgürlüklerini kullanabilmelerini sağlamak, halk ile devlet arasında köprü kurarak, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmayı en temel görev ve sorumlulukları arasında gören Polis teşkilatımız ile bilinçli Halkımız, suçla mücadelede polis-halk ilişkilerine önem vermektedir.

Açıklamasında bulunarak,Gazetemiz Bölge Haber Müdürü ve İş İnsanı, Hikmet AYDOĞANA Plaket verildi.
 

Babaeski'nin sevilen ve sayılan  Çeyiz ve Mağazacılık sektörünün önde gelen iş adamlarından,

GÜLDEN ÇEYİZ sahibi; Hikmet AYDOĞAN

Ekip Polis Haber Gazetemizin,Babaeski Bölge Haber Müdürlüğü görevine getirilmiştir..

Ekip Polis Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz Sahibi, Nail ERKAN başarı dileklerinde bulundular.

Ekip Polis Haber Ailesi olarak,Hayırlı ve Uğurlu olsun deriz ve Gazetemize Fahri olarak vereceği  desteklerinden teşekkür ederiz..

Web Haber Editör: Turan YAZAN