Zabıta memurunu döverek bayıltmıştı!

Zabıta memurunu döverek bayıltmıştı!

Son dakika haberler - İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nde (İBB) görevli zabıta memuru Kenan Fidan`a şiddet uyguladığı için görevden uzaklaştırılan ve...

Karali`nin yerine Köse`nin atanması, belediyenin kurumsal künyesine işlendi ve Köse görevine başladı.

İbrahim Köse kimdir?

İbrahim Köse, 1969`da Rize`de doğdu. Zabıta memuru olarak 1995`te Personel Zabıta Amirliğinde göreve başlayan Köse, 1999-2005 arasında çeşitli amirliklerde zabıta komiser yardımcısı olarak görev yaptı. 2005-2006 arasında Zabıta Müdürlüğü`nde Zabıta Müdür Yardımcısı olarak çalışan Köse, 2006`ta zabıta komiserliğine terfi etti. Köse, 2006-2009 arasında Anadolu Yakası Zabıta Müdürü olarak görev yaptı. Zabıta Tedbir Müdürlüğü`nde Zabıta Komiseri ve Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü görevlerinde bulunan Köse, 2014`ten itibaren Zabıta Müdürü olarak görev yapıyordu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Köse, evli ve 3 çocuk babası.

Zabıta Daire Başkanı`ndan bayıltan dayak!

Zabıta Daire Başkanlığı makamı, eski Daire Başkanı `nin bir memuru tokatlamasının ardından İBB Başkanı Mevlüt Uysal tarafından görevden uzaklaştırılmasıyla boşalmıştı.

Uysal, resmi sosyal hesabında yaptığı açıklamada, "Zabıta kardeşimize yapılan çirkin muamele nedeniyle Zabıta Daire Başkanı`nı görevden uzaklaştırdım ve hakkında soruşturma başlattım." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: SABAH.COM.TR