Gomis ve Aleyna Tilki Fransa basınında!

Gomis ve Aleyna Tilki Fransa basınında!

Fransız basını Bafe Gomis`in Galatasaray`daki başarılı performansını manşetlerine taşırken, Feghouli`nin de değerlendirmelerine yer verildi.

Galatasaray`da sezonun ilk yarısını 14 golle kapatan Bafetimbi Gomis, Fransız basının da manşetlerinde yer aldı. L`Equipe`in `Galatasaray`ın lokomotifi, Gomis` başlığı ile manşetine taşıdığı haberde Fransız yıldızın başarısına vurgu yapılırken, takım arkadaşı Sofiane Feghouli`nin de sözlerine yer verildi.

L`Equipe`in haberinde Aleyna Tilki`nin Gomis ile özdeşleşen şarkısına da vurgu yapılırken ``Türk popunu seviyorsanız Gomis size Aleyna Tilki`den `Sen olsan bari` şarkısını öneriyor`` ifadeleri de yer aldı.

Gomis`in Galatasaray`daki başarılı performansıyla ilgili Feghouli`nin de sözlerine yer verilirken, Cezayirli oyuncu ``Bafe Türkiye`de çok mutlu. İstatistiklerin yanından futbol sahasının dışında günlük hayatında da çok mutlu. Ona güveniyoruz. Bafe çok profesyonel. Benim gibi kazanmaya aç, kupalar kazanmak istiyor. Aynı takımda olduğumuz için mutluyum`` ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM



Anahtar Kelimeler: Gomis Aleyna Tilki Fransa basınında