Arda Turan, adım adım Süper Lig`e!

Arda Turan, adım adım Süper Lig`e!

Beşiktaş ara transfer dönemini bir hayli yoğun geçirecek gibi görünüyor. Siyah Beyazlılar Barcelona`nın Türk oyuncusu Arda Turan`ı da her an kadrosuna katabilir.

İlk olarak 3 ay önce anlaşmaya vardığı Vida`ya resmi imzayı attırması beklenen Siyah Beyazlılar Barcelona`nın Türk oyuncusu Arda Turan`ı da her an kadrosuna katabilir.

Beşiktaş`a gelmek istediğini bir kaç ay önce Başkan Fikret Orman`a ileten milli oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş`ten olumlu görüş alan transfer komitesi Barcelona`ya Arda`yı kendilerine bedelsiz kiralayıp kiralamayacaklarını sordu.İspanyol kulübünün cevabını yakın bir zamanda vermesi beklenirken ArdaTuran kanadında da ilginç gelişmeler de yaşandı.

ARDA TÜRKİYE`DE!

Türkiye`de bulunan Arda bu gece yakın arkadaşları ve bazı futbolcular ile yemekte bir araya geldi.

Arda, Beşiktaş`a transfer olacağı sinyalini verircesine yemekte bulunan Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin ile olan fotoğrafını paylaştı ve `kaptan-can` yazdı.Bu fotoğrafın hemen ardından da Tolga Zengin Arda ile olan fotoğrafını paylaşıp `kardeşim candır` dedi.

Gece yaşanan bu fotoğraf paylaşmaları Beşiktaşlıları oldukça heyecanlandırırken Arda Turan`ın kısa bir süre içinde Siyah Beyazlı takıma imza atacağı şeklinde yorumlandı.

Barcelona kulübü Beşiktaş`ın teklifini kabul etmesi durumunda Arda sezon sonunda satın alma opsiyonlu 6 aylık kiralanacak.

Kaynak: HABER7.COM



Anahtar Kelimeler: Arda Turan adım adım Süper Lige