ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

İŞTE HAİNLERİN KAÇIŞ ROTASI!

İŞTE HAİNLERİN KAÇIŞ ROTASI!

Son dakika haberler - ABD?deki Türkiye?ye kumpas davasının para ile tutulan tanığı Hüseyin Korkmaz?ın haklarında yakalama kararı çıkarılan aile üyelerinin,...

ABD`deki Türkiye`ye kumpas davasında tanıklık yapan FETÖ firarisi `ın ifadesinde "Belgeleri saklaması için anneme verdim" demesi üzerine, ailesi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Halk Bankası`nın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla`nın ABD`de yargılandığı davada FBI`dan aldığı 50 bin dolar karşılığı tanıklık yapan eski komiser yardımcısı ve FETÖ şüphelisi Hüseyin Korkmaz`ın kaçışına ilişkin geniş çaplı bir soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve baba ile kız kardeşinin izine ulaştı.

OTEL KAYDI
Babası Mustafa Korkmaz ve annesi Ayşe Korkmaz`ın 30 Nisan 2017 tarihinde Artvin Hopa`daki bir otelde konaklama kayıtlarının bulunduğu belirlendi. Anne ve babanın Artvin üzerinden yasadışı yollardan yurtdışına çıkış yaptıkları ileri sürüldü. Mustafa Korkmaz hakkında aranma kaydının bulunduğu belirlendi. Korkmaz`ın kız kardeşi Şerife Nur Korkmaz`ın ise 16 Eylül 2016 tarihinde `ndan yurt dışı çıkış kaydının bulunduğu saptandı.

STV`DE METHİYE DÜZDÜ
15 Temmuz`un ardından eşi ve çocuğu ile firar ettiği bilinen Hüseyin Korkmaz`ın anne babası ve kız kardeşini yurtdışında FETÖ himayesine aldırdığı zannediliyor. Bilindiği gibi firari anne Ayşe Korkmaz, oğlunun tutuklu bulunduğu günlerde örgütün televizyonu STV`ye çıkarak şüpheli oğluna methiyeler dizmişti.

AVUK ATI KAÇIRDI
FBI`ın paralı tanığı Hüseyin Korkmaz`ın kaçışını ise ByLock kullanıcısı avukatı Alperen`in organize ettiği, belirtilmiş Alperen hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.