YAŞAM

YAŞAM Haberleri

Yangından vahşet çıktı

Yangından vahşet çıktı

Kastamonu?da yangının ardından ortadan kaybolan 5 kişilik ailenin hırsızlık vahşetine kurban gittiği anlaşıldı. Tutuklanan hırsızların, 4 cesedi uçuruma...

`da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım`da yaşanan yangın sonrasında 5 kişilik Çataloğlu ailesine ulaşılamadı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçen hafta gözaltına alınan Erkan K. ile kardeşi Ersan K. ve Erkan K.`nin kayınpederi Ali Ş. tutuklandı.

VİCDAN AZABI ÇEKİYORMUŞ!
Tutuklu sanık Ali Ş., "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek 5 kişilik Çataloğlu ailesini nasıl katlettiklerini bir bir anlattı. Ali Ş., Çataloğlu ailesinin evine hayvan hırsızlığı için gittiklerini belirterek, yanında Erkan K. ile Ersan K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin daha bulunduğunu söyledi. Hayvanları ahırdan çıkarttıkları esnada çıkan sese Fazıl Çataloğlu`nun uyandığını belirten Ali Ş., kapıya gelen Fazıl Çataloğlu`na yakalanıp paniklediklerini ve silahla vurarak öldürdüklerini itiraf etti. Ardından çıkan arbede ve silah sesine evin diğer fertleri uyandığını anlatan Ali Ş. onları da silahla vurarak öldürdüklerini, son olarak evde bulunan 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu`nu öldürdüklerini söyledi. Daha sonra evleri ateşe verdiklerini de anlatan Ali Ş., Serdar Çataloğlu`nun cenazesinin evin içinde kaldığını, diğer cenazeleri çevreden buldukları torba ve çuvallara koyduklarını söyledi. Ali Ş., cenazeleri kendilerinin yanında bulunan bir kişinin aracın arkasına koyarak attığını da itiraf etti. Ailenin traktörünü de panikle orman içine bıraktıklarını belirten Ali Ş., 4 büyükbaş hayvanı sattıklarını kaydetti. Jandarma da zanlıları hayvan pazarındaki satışla tespit etmişti. 4 kişinin cesedinin köye 4-5 kilometre uzaklıktaki uçuruma atıldığı tahmin ediliyor.

CESETLER HÂLÂ KAYIP
Tutuklu Ali Ş.`ye dün bölgede keşif yaptırıldı. Cesetlere henüz ulaşılamadı. Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu`na ait evlerin 29 Kasım`da yanmasının ardından Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu`ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: Kastamonu