SON DAKİKA HABER: CANLI YAYINDA İLK KEZ AÇIKLADI: 7 YAHUDİ DEAŞ KOMUTANI, OPERASYONLA YAKALANDI

SON DAKİKA HABER: CANLI YAYINDA İLK KEZ AÇIKLADI: 7 YAHUDİ DEAŞ KOMUTANI, OPERASYONLA YAKALANDI

Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, Habertürk canlı yayınında, bundan 45 gün önce Irak ordusunun büyük bir operasyonla yakaladığı 7 DEAŞ?lı komutanın Yahudi olduğunun ortaya çıktığını açıkladı..

Habertürk ekranlarında yayınlanan ve Didem Arslan Yılmaz`ın sunup yönettiği Türkiye`nin Nabzı programına konuk olan Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, çok konuşulacak bir olayı canlı yayında izleyicilerle paylaştı.

Prof. Dr. Kılıç`ın Irak medyasına dayandırarak verdiği bilgiye göre, Irak ordusunun yakaladığı 7 üst düzey DEAŞ`lı teröristin kendilerini Arap olarak tanıtan Yahudiler olduğu tespit edilmiş.

"BİR MİNİBÜSLE KAÇIRILDILAR"

İşte Prof. Dr. Kılıç`ın sözleri:

Yaklaşık bir buçuk ay kadar evvel; DAEŞ`i temizleme operasyonları sürerken Irak yerel güçleri ele geçirdikleri bazı kimselerin kendilerine yapılan operasyonla kurtarıldığını görüyor. Ve bir minibüsle 7 tane özel DAEŞ komutanının kaçırılmakta olduğunu görüyor.

"YAHUDİ OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ"

Ve silahlı çatışmaya girerek, baya da bir şehit vererek, bir şekilde o minibüsü ele geçiriyor. Ve ikisi Fas doğumlu, birisi Cezayir doğumlu, gerisi Irak doğumlu, bülbül gibi Arapça konuşan 7 tane DAEŞ komutanı yakalanıyor. Yedi DAEŞ komutanının da Yahudi oldukları tespit ediliyor. Bunu da ilan ettiler, görüntüleri de var.

Arslan Yılmaz,Habertürk,Erol Kılıç,Irak