ATLASGLOBAL RUSYA?DA İKİYE KATLAYACAK

ATLASGLOBAL RUSYA?DA İKİYE KATLAYACAK

2018?de Rus turist sayısında beklenen patlama, havayolu şirketlerini de umutlandırdı. Atlasglobal?in patronu Murat Ersoy, ?Haftada 160 seferle toplam 500...

2018`de Rus turistte yeni rekor kırılacak
Türkiye durgun geçen iki yılın ardından sayısında tüm zamanların rekorunu kırmaya hazırlanıyor. 2014`te 4 milyon 479 bin Rus turistle rekor kıran Türkiye, bu yılın ilk 10 ayında 4.5 milyona ulaştı. Yıl sonunda ise bu rakamın 5 milyonu bulması bekleniyor. Bu durum havacılık sektöründe de 2018`e dair beklentileri güçlendirdi. `da yeni bir rekor kırılabileceğini söyleyen Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı , "Rus turistte yüzde 15-20 artış bekliyoruz" dedi.

YÜZDE 100 ARTACAK
Gelecek yıl Rusya operasyonlarını yüzde 100 artıracaklarını aktaran Ersoy, "Bu yıl Antalya`dan haftada 60-70 uçuşla 50 bin kişi taşıdık. 2018`de haftada 150-160 uçuşla 500 bini aşmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Rusya`da vizelerin kaldırılmasına yönelik çalışmaların da devam ettiğini hatırlatan Murat Ersoy, bunun 2018`de gerçekleşeceğini öngördüklerini kaydetti.

YENİ HAVALİMANI`NA HAZIRLANIYORUZ
Ersoy, gelecek yıl yenileme ve renovasyon yatırımlarına ağırlık vereceklerini aktardı. `nda slot sorunu yaşadıklarını kaydeden Ersoy, için hazırlandıklarını belirtti. Ersoy, "Bu havalimanı ile birlikte operasyonlarımızı genişleteceğiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Yeni Havalimanı`nın asıl meyvelerini 2020`de toplarız" diye konuştu.

DÜNYA DEVLERİYLE AYNI KATEGORİDE
Atlasglobal.havacılık derecelendirmefirması Skytrax`ten `4 Yıldızlı Havayolu Şirketi Sertifikası aldı. Sertifikayı Skytrax CEO`su Edward Plaisted`ten alan Murat Ersoy, dünyadaki 400 havayolu şirketinin sadece 10`unun 5 yıldızlı olduğunu belirtti. Ersoy, "Hizmet kalitesinde bunlardan sonra geliyoruz. Bu sertifikayla ödüllendirilmekten onur duyduk" dedi.