Bingöl?de Sabaha Karşı Operasyon 4 Terörist Öldürüldü, 1 Terörist Yakalandı

Bingöl?de Sabaha Karşı Operasyon 4 Terörist Öldürüldü, 1 Terörist Yakalandı

Bingöl?ün Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyü yakınlarında düzenlenen operasyonda 4 terörist öldürüldü, 1 terörist de yakalandı. Öldürülen teröristler arasında gri listedeki Şahabettin Naşa da bulunuyor..

Bingöl`ün Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyü yakınlarında düzenlenen operasyonda 4`ü ölü, 1`i sağ olmak üzere PKK`lı 5 erkek terörist ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 5 uzun namlulu silah ve yaşam malzemeleri de ele geçirildi.

4`Ü ÖLÜ 5 TERÖRİST ELE GEÇİRİLDİ

Bingöl Valiliği, Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyünde 2 Aralık günü saat 02.00 sıralarında başlatılan operasyonda 1`i sağ 4`ü ölü toplam 5 erkek teröristin ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, teröristlere ait olduğu belirtilen 2 M-16 otomatik tüfek ile 3 Kalaşnikof, 1 dizüstü bilgisayar ve çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği ifade edildi.


TSK AÇIKLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Bingöl`ün Karlıova ilçesine bağlı Çatakta köyü yakınlarında 4`ü ölü, 1`i sağ olmak üzere PKK`lı 5 erkek teröristin ele geçirildiği operasyona ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, " Bingöl Karlıova`da, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada biri arananlar gri listede (Soreş` (K) Şahabettin Naşa -sözde Erzurum eyaleti doğu gücü tim komutanı) olan 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist sağ olarak, bir adet M-16 piyade tüfeği, 150 adet M-16 piyade tüfeği fişeği ve iki adet el bombası ile birlikte ele geçirilmiştir." denildi.

PKK,Karlıova,Bingöl

Kaynak: HABERLER.COM