Çalık: Öğretmenler saçtıkları ışıkla gençliğin yolunu aydınlatmaya devam edecekler

Çalık: Öğretmenler saçtıkları ışıkla gençliğin yolunu aydınlatmaya devam edecekler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye`nin milli hedeflerine ulaşmasında millete rehber olan öğretmenlerin, saçtıkları ışıkla gençliğin yolunu aydınlatmaya devam edeceğini belirtti.

Öğretmenlerin eğitim ve öğretimle, milletlerin ortak değerlerini,  kültürlerini, milli ve manevi hassasiyetlerini nesilden nesile aktararak  istikbaline yön ve şekil verdiklerini bildiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, yarınlara daha güçlü ve  sağlam adımlarla ulaşmak için en önemli görevin fedakar öğretmenlere düştüğünü  aktardı.

Çalık, öğretmenlerin bilgi, birikim ve tecrübeleriyle yarınları  omuzlayacak umutları yetiştirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin milli hedeflerine ulaşmasında milletimize rehber olan  öğretmenlerimiz, saçtıkları ışık ile gençliğimizin yolunu aydınlatmaya devam  edeceklerdir. Birlik beraberliğin, kardeşlik bilincinin ve evrensel değerlerin  önemini evlatlarımıza aktarmaktan asla vazgeçmeyecek öğretmenlerimizin, 24 Kasım  Öğretmenler Günü`nü en içten dileklerimle kutluyor, görevi uğruna şehit olanları  ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Tüm  öğretmenlerimize başarılı bir meslek hayatı diliyorum."



Başlık